Beskrivning

Se bilder för spår och övrig info.

Skick:

Skiva: Very Good plus repor finns Omslag: Very Good, se bilder!

Original inner sleeve finns inte. Jag separerar skivan och ytterkonvolutet för att minimera risk för seamsplits, lägger skivan och omslag mellan kartongbitar och tejpar och skickar.

Var god och respektera att skickgradering kan variera sig från och till person. Ovanstående utvärdering är min egen uppfattning av varan skick, kanske du utvärderar skicket till en bättre eller sämre nivå. Varierat hanterings- och lagringsspår förekommer. Jag tvättar inte skivor. Revor, repor, damm, smuts, tillskrifter, hårstrå, påklistrade etiketter får förekomma. Det ankommer på dig att själv bilda dig en uppfattning om varan och sedan köpa eller avstå.

OM du anser att priset jag satt på varan är förhögt! Skicka mig gärna ett meddelande och ange hur mycket är du villig att betala för varan. Om jag godkänner ditt bud ändrar jag priset på annonsen, då köper du varan omgående efter att du såg prisändringen på annonsen.

Förskottsbetalning gäller. Betalning måste ske senast 3 dagar efter köpet. Du får betalningspåminnelser. Vid utebliven betalning annonserar jag varan på nytt och lämnar negativt omdöme på köpare.

Frakt: Du betalar. Angivet fraktpriset gäller inom Sverige. I fraktpriset ingår förpacknings- och hanteringsavgifter.

Jag kan samskicka max. 10 kg. OBS! Om du begär samfrakt efter att du betalade frakt för varje objekt är återbetalnings rätten förbrukad och jag förbehåller rätten till att skicka dina köp i ett eller flera paket.

Ej uthämtapaket, returnerat paket: Du står för returkostnaden vid felaktig leveransuppgift, ej utlöst paket. Önskas varan åter sändas tillkommer ny fraktkostnad.

Leveranssätt, leverantör: jag förbehåller mig rätten att byta leveranssättet/leverantören. Är detta viktigt för dig då meddela mig det förrän jag skickar varan.

Leveranstid: i normala fall skickar jag varor mellan 1-5 arbetsdagar efter erhållen betalning. Det kan vara längre beroende på olika faktörer. Har du bråttom! Då betalar du enligt express leverans kostnad.

Leveransadress: Den adress du har registrerat på Tradera vid bokningstillfället är den jag kommer att använda mig av vid bokning av frakt. Varan skickar jag till din adress eller till ombud som baseras på ditt postnummer. Till annan adress kan jag skicka varan om du skriver det på Traderas meddelanderuta till mig.

Har du frågor? Skriv via meddelanderutan på Tradera på ”Mina Köp”, jag svarar varken telefonsamtal eller SMS.

International buyers are welcome. Ask the shipping price before you buy.

Objektnr 632799827

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Johnny Logan - Hold Me Now. LP

Pris

30 kr

rare

Nödinge, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

3 375 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?