Beskrivning

Pokemon Stadium till Nintendo 64, testat och funkar.

OBS! Ej testat med Transfer Pack, bara grundspelet.

Ytligt skick enligt bilderna. Inga tillbehör av något slag, spelet på bilderna är det du budar på.

Betalning - Betalning önskas inom 3 arbetsdagar. Ifall du vill vänta på löning eller dylikt går det bra, skicka bara iväg ett meddelande vid köp så jag vet om det.

Frakt - Jag skickar inom 3 arbetsdagar efter inkommen betalning. Tänk på att höra av dig i god tid ifall paketet skall skickas till annan adress än den du angett på Tradera.

Avhämtning - Förutom i Älvängen kan avhämtning även ske vid Gamlestadstorget i Göteborg (kontorstider mån-fre). Möten på andra platser i Ale, Kungälv, eller Göteborg kan ibland vara möjliga.

Samfrakt - Ja! Självklart går det bra att samfrakta. Ifall du köper flera varor kommer jag att meddela dig totalvikt och fraktalternativ. Givetvis betalar du bara själva fraktkostnaden, inga extra kostnader för emballage eller dylikt.

Fraktskador, eller missnöjd med varan? Jag ser till att packa säkert och jag ger mitt bästa för att ge en så bra och tydlig varubeskrivning som möjligt. Trots detta kan det ibland bli fel, tveka inte på att höra av dig så hittar vi en lösning!

Objektsnr 628298235

Visningar 130

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 21:05

Pokemon Stadium till Nintendo 64, fungerande

Slutpris

|

255 kr

Auktionen är avslutad

ddah1205 vann auktionen

VinylSecondHand

Älvängen, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

528 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?