Beskrivning

I Star Wars - The Force Unleashed fortsätter den fantastiska berättelsen med nya och oväntade avslöjanden om Star Wars-galaxen.

Spelet har utvecklats av LucasArts och innehåller figurer som Darth Vaders "hemliga lärling". Den omfattande historien utspelar sig under den till största delen outforskade eran mellan Star Wars: Episod III Mörkrets hämnd och Star Wars: Episod IV Stjärnornas krig. Här ska du hjälpa den unge överlöparen i hans kamp om att utrota universum från jediriddare - och ta beslut som för alltid kan förändra ödets kurs för dem.

I The Force Unleashed kan Kraftens fantastiska styrka utnyttjas till fullo tack vare nyutvecklad teknik som för första gången tas i bruk. DMM-tekniken (Digital Molecular Matter) från Pixelux Entertainment och euphoria från NaturalMotion Ltd. tillsammans med det kraftfulla Havok Physi?-systemet är tekniker som innebär helt revolutionerande spelmetoder - och de går bara att utföra på den nya generationen av konsoler.

DMM påverkar de fysiska egenskaperna i omgivningen och gör att allt reagerar precis som det skulle gjort i verkligheten ? trä splittras som trä, glas krossas som glas, växter på planeten Felucia viker sig som växter på planeten Felucia skulle ha gjort och så vidare. Samtidigt får euphoria - den banbrytande motorn för funktionssimulering - interaktiva figurer att röra sig, agera och till och med tänka som mänskliga varelser. De simulerar mänskliga beteenden av bara farten, vilket leder till ett nytt resultat varje gång.

  • Ta reda på de hemligheter som Darth Vader och hans jedijagande hemliga lärling besitter i en berättelse som binder ihop den tredje och fjärde Star Wars-filmen.
  • Skapa förödande attackkombinationer med den hemliga lärlingens ljussabel och enastående förmåga att hantera Kraften - stötar, grepp, värjningar och blixtar. Lär dig att bemästra dessa krafter, så kommer du snart att kunna förgöra allt i din väg i kampen om att utrota galaxen från jediriddare.
  • Den hemliga lärlingen nöjer sig inte med att omintetgöra sina fiender med Kraften - han slungar dem genom väggar, kastar in dem i olika föremål, ger dem stötar från sin ljussabel och förvandlar dem till ödesdigra bomber laddade med Kraften.
  • Upplev Star Wars-galaxen med otroligt detaljerade nästa generations visuella effekter som ger liv åt den hemliga lärlingen och hans äventyr. Överallt - från den svamptäckta Felucia-världen till Wookieernas skogsbeklädda planet Kashyyyk - är miljön levande och pulserande, och den är unik för The Force Unleashed.
  • Sök upp och förgör jedimästare och de nya fienderna som har skapats för det här spelet. Försök till exempel att vinna över de Kraftmottagliga invånarna på planeten Felucia och droiderna på skrotplaneten Raxus Prime.
  • The Force Unleashed är inte bara LucasArts första internutvecklade spel för nästa generations konsoler, utan är också resultatet av det första spelsamarbetet för talang och teknik mellan LucasArts och Industrial Light & Magic - två företag som äntligen hamnat under samma tak på det nya Letterman Digital Arts-centret i San Fransisco.

SE BILD

Objektnr 601003090

Visningar 163

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

STAR WARS THE FORCE UNLEASHED - PLAYSTATION 2 - KOMPLETT

Pris

95 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 825 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?