Beskrivning

Ett multiplayer fightingspel från skaparna av Bayonetta och Vanquish

Detta närstridspel utspelar sig i en post-apokalyptisk framtid med en fantastisk värld i ett öppet landskap. Välj mellan en fantasifull blandning av både mänskliga- och cyborgkaraktärer och ge dig i kast med en multiplayer-utmaning där anarki råder. Med ett varierat utbud av flerspelarlägen kan man välja att spela mot varandra i team "co-op" eller siste man står kvar.

Multiplayer-mayhem - Kreativitet och våld belönas i detta fightingspel där du kämpar för att bli den ultimata överlevaren. Med över 8 olika karaktärer att välja mellan, alla med sin egen unika stil, vapen, och karaktäristiska sätt att döda är detta det ultimata överlevnadsspelet.

Olika lägen - Anarchy Reigns erbjuder en mängd olika flerspelarlägen för att tillgodose alla smaker. Listan över lägen inkluderar Battle Royale, Death Match, Survival Mode och många fler.

Enspelarkampanjen, två karaktärer att välja på - Spela antingen som Jack eller Lejonet i "survival of the fittest"-läget. I sann PlatinumGames-form ger varje karaktär en unik stil och känsla i en-spelarkampanjen på över 10 timmar.

Action Trigger Events - A.T.E.- (Action Trigger Events) systemet utlöser händelser i realtid som det svarta hålet, en flygkrasch, blitzbombningar och fler för att ge en ständigt föränderlig gameplay-miljö. Två matcher kommer aldrig vara likadana.

Vårt ordinarie pris: 549:-

Objektsnr 293949149

Visningar 3 373

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Anarchy Reigns Limited Nordisk Utgåva - Sällsynt - Helt nytt till Xbox 360!!

Pris

229 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 314 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?