Beskrivning

Kliv in i Too Humans värld

Som den cybernetiska guden Baldur hamnar du mitt i en pågående strid som hotar mänsklighetens existens. En uråldrig maskinnärvaro har tvingat fram gudens hand. I den första delen av en trilogi anklagas Baldur för att försvara mänskligheten från ett angrepp av monstruösa krigsmaskiner som är inriktade på att utrota mänskligt liv.

I Too Human upplever spelarna en oavbruten störtflod av action som drivs av integrationen av närstrids- och avståndsvapenstrider och drivs av hisnande bilder som möjliggörs av Xbox 360. Strider utspelar sig i fantastisk skala när spelare engagerar sig med ett stort antal fiender.

Nyckelfunktioner

  • En ikons födelse - Kämpa när den kraftfulla cybernetiska guden Baldur kämpar sig igenom fiendens arméer för att bli en av spelets berömda ikoniska hjältar. Från vapen och rustningar till stridstekniker och kombinationer, du kan helt anpassa Baldur för att bli den bästa möjliga hjälten.
  • Episk början på en fängslande trilogi - Börja sagan om Baldur i det första kapitlet i en spännande tredelad berättelse i traditionen av klassiska trilogier som Star Wars och Sagan om ringen .
  • Explosiva närstrider och skjutvapenstrider - Det kommer att krävas mer än kraft och rå styrka för att ersätta maskinhorderna. Använd en sofistikerad blandning av sömlös närstrid och skjutvapen för att besegra fiender nära och fjärran. Bevittna den flytande nåden hos hjältar och fiender i strid som utspelad av motion-capture-gruppen FAST Känn varje straffande slag genom avancerade visuella effekter som möjliggjorts genom hästkrafterna på Xbox 360.
  • Avancerad filmisk presentation - Karaktärer och miljöer kommer till liv med oöverträffad visuell trohet. Upplev stridens fulla spänning genom ett dynamiskt drivet presentationssystem som skildrar striden med filmisk kvalitet. Överlev pulserande strider mot hundratals fiender på skärmen mot det vidsträckta landskapet i Too Human -världen. En svepande orkestermusik skapar stämningen för hjärtesorg, ilska och blodtörst när varje låt inkapslar dig i den uppslukande spelmiljön.
  • Ny nivå av tillgänglighet genom intuitiv strid - Utför Baldurs utarbetade och komplexa stridsmanövrar genom att trycka på en knapp och koppla ihop hundratals snabba attacker och kombinationer med lätthet. Genom att använda ett intuitivt stridssystem levererar Too Human spel som är lätt att lära sig och givande att bemästra. Too Human introducerar kombinationer av vapenstrider på en nivå som lämnar spelare i vördnad.
  • Delad upplevelse - Erövra Too Humans värld ensam eller tillsammans med vänner genom avancerat co-op-spel för två spelare online via Xbox Live-tjänsten.
  • Modern version av en klassisk historia - Too Human berättar om den pågående kampen mellan cybernetiska gudar, gigantiska maskiner och dödliga män i en massiv skala som aldrig tidigare skådats. Spela rollen som en cybernetisk gud med uppgift att skydda människosläktet mot ett obevekligt angrepp av maskiner.
  • SE BILD

Objektnr 537307230

Visningar 291

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

TOO HUMAN - XBOX 360 - KOMPLETT

Pris

72 kr

ghost 64

Katrineholm, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

20 825 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?