Beskrivning

IPL systems är överlägset vår favorit! Hårborttagare är en professionell IPL hårborttagare utrustad med den innovativa laserpuls teknologin.

Här får du hårborttagning med en behandling som du kan utföra bekvämt hemma. Denna enhet ersätter behandlingar med höga kostnader och erbjuder tillräckligt med laserbehandling i 12 år. Detta garanterar dig ett långvarigt resultat. Tekniken bakom IPL systems tar bort hår vid rötterna och stoppar tillväxten.

IPL-metoden har snabbt blivit en populär ersättning för traditionell behandling. Så att du slipper vax, rakblad och sist men inte minst kostsamman behandlingar.

Redan efter första användningen kommer du att märka en minskad hårväxt. Med konsekvent användning kan det leda till permanent hårreducering, vilket sparar tid och pengar på lång sikt.

Apparaten innehåller 500 000 ljuspulser, vilket motsvarar en behandlingstid på 12 år. Enheten kommer även med en enkel laddningskabel och bruksanvisning. En av de saker som har gjort IPL systems till ett populärt val är att behandlingarna är väldigt enkla och tar bara några minuter.

Dessutom kommer du att se resultat. Den är lämplig för både män och kvinnor och är en effektiv hårborttag för flera delar av kroppen, t.ex. ansikte, armar, ben, armhålor, rygg, bikinilinje etc.

De flesta av våra kunder ser tydliga resultat redan efter 4-5 veckor. Du kommer att se fullständiga resultat efter cirka 12-16 veckors användning.

IPL fungerar bäst på mörkare hårfärger. Personer med ljusare hårfärger som rött, grått och mycket blont (vitt) hår, vi rekommenderar att du inte använder IPL som hårborttagningsmetod. Detta beror på att mycket ljust hår inte innehåller tillräckligt med melanin för att bära ljus ner till roten, medan rött hår innehåller en annan typ av melanin som inte svarar lika bra på IPL-behandlingar.

Du bör inte använda enheten direkt på tatueringar eftersom den mörka inkl. lockar ljusenergin. Detta kan orsaka en hudreaktion. Gå runt dina tatueringar.

För instruktion läs medföljande bruksanvisning på engelska.

Objektsnr 607832080

Visningar 668

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

IPL systems - hårborttagning matt svart

Pris

499 kr
Annonsen är avslutad

Bellas_boutique

Helsingborg, Sverige

5.0

Bellas_boutique

Företag

Toppsäljare

3 132 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?