Beskrivning

LJÄDER MUSKELSMÄRTA LJÄDER TRÖTTHET - De två mjuka men ändå fasta silikonbollarna kan hjälpa till att lossa spända muskler genom att fokusera på viktiga triggerpunkter. Du kan klämma och knåda för att släppa dina ansträngda, stela och ömma muskler i nacke, axel eller ben.
Minska stress och spänningar - Denna nackmassager kan hjälpa till att förbättra din blodcirkulation för att lindra dig från trötthet och förbättra din sömnkvalitet för att bibehålla god kroppsenergi. Det kan också hjälpa till att lindra huvudvärk eller migrän och främja läkning från stukningar eller artrit.
LÄTTVIKT OCH BÄRBAR - Denna massageapparat väger bara 310 g, du kan njuta av din egen personliga djupvävnadsmassage oavsett om du är hemma, i bilen, på affärsresa eller reser. Känn dig utvilad och avslappnad efter bara fem minuters behandling!
Ergonomiskt handtag & Dual Head Design - Den ergonomiska handtagsdesignen gör det enkelt att hantera och kontrollera en bekväm massageriktning och intensitet. Designade för att kännas som händerna på en massageterapeut, de två triggerpunktsmassagebollarna tränger djupt in i musklerna och ger omedelbar smärtlindring.
LÄTT ATT ANVÄNDA - Den enkla men effektiva designen gör den mycket enkel att använda även för äldre.

Objektsnr 630027740

Visningar 54

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 17:11

Nackmassageapparat, manuell nackmassagerare, Shiatsu nackmassagerapparat Djupväv

Pris

199 kr

Antony6

Uppsala, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

239 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?