Beskrivning

PGA hygienskäl inkluderas den ej av ångerrätt vid bruten plombering.

Upplev en banbrytande förändring i din öronvård med vår effektiva öronvaxborttagare. Det mjuka silkonhuvudet gör inmatningen i örat smidig och bekväm, medan den enkla twist-rörelsen gör det till en lek att rengöra öronkanalerna.

Säkerhet är vår högsta prioritet. Öronvaxborttagaren når noggrant kanalväggarna utan att riktas mot trumhinnan, och du behöver inga tillsatser eller vätskor. Den elastiska designen på rengöringstopparna skyddar örat och garanterar en säker och pålitlig procedur varje gång.

Med 16 utbytbara och tvättbara huvuden är vår öronvaxborttagare idealisk för hela familjen. Varje medlem kan ha sina egna, och det gör det enkelt att bibehålla hygien och bekvämlighet. Passar både vuxna och barn, den är en pålitlig följeslagare för enkel och effektiv öronvård.

Gör dig av med oro för öronvax med denna säkra och bekväma lösning. Ge dina öron den omtanke de förtjänar och investera i vår öronvaxborttagare idag. Upptäck det bästa för din öronhälsa och njut av en revolutionerande upplevelse av öronvård.

Tekniska specifikationer:
Perfekt hemma och på resor
Den har silikonspetsar
Säker
Rengör mycket effektivt
Måtten på enheten: 12,3 cm x 1,3 cm
Spetsmått: 2,8cm x 1,3cm

Setet innehåller:

Helt ny öronrengöringsanordning
16 silikonspetsar
Originalförpackning

Produkten är gjort för hemmabruk, garantin gäller ej för att användning i företag eller butik/salong/proffesionellt bruk.

Objektsnr 628999853

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 13:15

Öronvaxrengörare med 16 Spetsar

Pris

99 kr

Slutar om

MobiloTeknik

Vällingby, Sverige

5.0

MobiloTeknik

Företag

Toppsäljare

1 158 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?