Beskrivning

Översatt av

4 nyx produkter alle er nye

Total control pro 150 dkr.
NYX Prof. Makeup Total Control Pro Hue Shifter – Dark er fantastisk, højpigmenteret foundationmixer, som gør det muligt for dig at tilpasse nuancen på din NYX Prof. Makeup Total Control Pro Drop Foundation, så den matcher perfekt til din hudtone.

Din hudtone kan ændre sig alt efter årstid, så din foundation ikke længere passer helt i farven. Med NYX Prof. Makeup Total Control Pro Hue Shifter har du her en genial løsning på problemet, så du kan skræddersy din foundation til at passe helt nøjagtig til din hudtone, eller til at highlighte bestemte områder og skabe konturer i dit ansigt. Med blot få dråber kan du skabe fantastiske resultater!

NYX Prof. Makeup Total Control Pro Hue Shifter – Dark er til dig, der ønsker at gøre din foundation mørkere i nuancen. Tilføj blot et par dråber til din foundation, blend sammen og se om den matcher, ellers tilføjes gradvist flere dråber, indtil det ønskede resultatet er opnået.

Disse magiske dråber findes i 4 varianter:

Warm (gul): gør nuancen mere varm
Cool (rød): gør nuancen mere kold
Light (hvid): gør nuancen lysere
Dark (sort): gør nuancen mørkere
Fordele:

Foundation mixer
Gør din foundation mørkere i nuancen
Højpigmenteret
Til tilpasning af nuancen på NYX Prof. Makeup Total Control Pro Drop Foundation
Bruges til at matche din hudtone
Kan også bruges til highlighting og contouring
Vegansk
Anvendelse:

Ryst flasken grundigt inden brug
Brug pipetten til at dosere produktet med
Tilsæt 2 dråber til din NYX Prof. Makeup Total Control Pro Drop Foundation
Tilsæt evt. flere dråber, indtil den ønskede nuance er opnået
Påfør herefter din foundation, som du plejer

Shine loud cash flow 130 dkr.
NYX Prof. Makeup Shine Loud High Pigment Lip Shine - Cash Flow bliver læbefarven, som du ikke kan leve uden! Dette er en to-trins farve, som kombinerer en intens og smuk farve med en glaslignende finish - disse to giver tilsammen en uovertruffen farve, som holder i op til 16 timer. Den er lavet på en let formel, som føles yderst behagelig på læberne, og så er den tilmed vegansk.

Er du også træt af klistret lipgloss, som forvinder så snart du har spist eller drukket? Så har du løsningen med NYX Prof. Makeup Shine Loud High Pigment Lip Shine! Denne læbefarve er ikke bare med en yderst højpigmenteret og intens farve - den holder også i op til 16 timer!.....Ja lige præcis 16 timer uden at smitte af!

Det betyder, at du kan kysse, spise, drikke og give den gas i byen, uden at du skal bekymre dig om din lipgloss holder - for det gør den! Gør dig selv en tjeneste og køb denne lækre farve - eller en eller flere af de andre smukke farver, som NYX Prof. Makeup Shine Loud High Pigment Lip Shine findes i - vi lover, at du ikke fortryder det!

Start med at påføre den højpigmenterede base, som er beriget med lækre olier fra blandt andet macadamiafrø, jojobafrø og abrikoskerne, som sikrer at læberne bliver plejet og holdes fugtet. Afslut med at påføre den ultra glansfulde topcoat, som giver prikken over i'et og giver dine læber en meget glamourøs finish. Derefter kan du læne dig tilbage og bare nyde din smukke læbefarve uden at skulle bekymre dig om den de næste mange timer!

Fordele:

Læbefarve og gloss
To-trins farve
Intens farve og smuk glans
Med plejende olier
Klistrer ikke
Holder i op til 16 timer
Findes i mange smukke farver
Vegansk
Anvendelse:

Start med at påføre farven
Lad den tørre i 90 sekunder
Påfør derefter den klare gloss

Glitter brillants 80 dkr.
NYX Prof. Makeup Face & Body Glitter Brillants - Violet er løs glitter, som sætter kulør på ethvert outfit. Dette lysreflekterende glimmer er til enhver, som elsker at gøre lidt ekstra ud af makeuppen. Glimmeret kan bruges både i ansigtet og på kroppen, og det er kun fantasien, der sætter grænser for brugen af det. Fyr op for glimmeret og strål som den stjerne du er med en eller flere af disse smukke, glitrende og funklende farver, som NYX Prof. Makeup Face & Body Glitter Brillants findes i.

Fordele:

Løs glimmer
Kan bruges til ansigt og krop
Findes i flere farver
Anvendelse:

Start med at påføre Glitter Primer
Drys glimmer ned i låget
Påfør glimmeret med en pensel eller en finger

Shine killer 150 dkr.
NYX Prof. Makeup Shine Killer Primer er en matterende primer, som eliminerer blank og skinnende hud. Den sorte farve kan virke afskrækkende, men det skyldes blot indholdet af kul, der med sine olieabsorberende egenskaber, matterer og blender fint ind i din egen hudtone.

Mange kender oplevelsen af at have lagt en flot makeup, og inden man får set sig om, bliver huden blank - det kommer ikke til at ske med denne primer. Påfør den inden din ynglingsfoundation, og få en frisk, fejlfri og ikke mindst mat overflade, som giver det perfekte grundlag til påføring af foundation. Alternativt kan den bruges alene, bare for at holde huden naturligt mat. NYX Prof. Makeup Shine Killer Primer er det ultimative våben i kampen mod skinnende og blank hud.

Fordele:

Matterende primer
Eliminerer blank og skinnende hud
Giver en mat hud, som holder sig mat
Kan bruges under foundation eller alene
Beriget med kul
Vegansk
Anvendelse:

Påføres ren og tør hud
Kan bruges alene eller under foundation

Samlet nypris 510 dkr

Objektsnr 629003798

Visningar 82

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 13:56

NYX Pakke værdi 510 danske kr

Pris

332 kr

Slutar om

Juliecs

Risskov, Danmark

4.9

Juliecs

Verifierad

40 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?