Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 28 apr 02:26

Produkterna i kalendern är till ett värde av 5852 kr, från Kicks hemsida :)

Säljer Kicks bästsäljande adventskalender/skönhetskalender helt OANVÄND med alla produkterna kvar i luckorna! 24 luckor!
Den lyxigare varianten The Ultimate från Kicks.
Den blev utsedd till bästa kalender på marknaden i Sverige när den kom i vintras av bla Margareta Grääs.

Kalendern har helt enkelt inte kommit till användning och inga produkter har använts eller öppnats, allt ligger kvar precis som Kicks har packat det, och därför väljer jag nu att sälja den. Har öppnat alla luckorna och kontrollerat att produkter är i inför försäljning.
Kalendern blev slutsåld väldigt snabbt när den släpptes så nu har du som inte fick tag i den chansen att köpa den som en fin och unik present till dig själv eller någon annan.

Kalender innehåller bla produkter från Kylieskin, Anastasia BEVERLY HILLS, Senast Beauty, Lancôme Idol mascara, Mac och många andra uppskattade produkter och märken. Finns "spoilers" att läsa på internet för alla produkter :)

Lycka till! :)

Kolla in mina andra annonser med bla teknik, skönhet, inredning och kläder och meddela mig vid avslutat köp för samfrakt.

Villkor: Betalning ska ske inom 2 dagar från vunnen annons om vi inte kommit överens om annat. Paketet skickas inom 3 dagar EFTER att jag fått in betalningen. Obs på dagar! Då jag lägger ut väldigt många annonser samtidigt och alla slutar samtidigt kan jag inte springa till ombud med alla samtidigt och tar det därför i omgångar. Är det helg när du vinner auktionen kan det bli att jag skickar paketet efter helgen när det är vardag igen då det ändå bara ligger på terminalen under helgen Vänligen ha detta i åtanke när du väntar på ditt paket!

Objektsnr 630529369

Visningar 738

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 20:17

Unikt fynd Adventskalender Kicks the ultimate calendar Caia Sensai Mac Kylieskin

Slutpris

|

1 250 kr

Auktionen är avslutad

AH69 vann auktionen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?