Beskrivning

Upptäck den ultimata lyxen inom nagelvård med vårt exklusiva 7-delars rostfria stål nagelklippare set – din nyckel till perfekt manikyr och pedikyr hemma!

Varför välja mellan stil och funktion när du kan ha båda? Vårt nagelklippare set är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål för enastående hållbarhet och elegans. Varje verktyg är noga utformat för att ge dig precision och komfort, vilket gör din nagelvård till en fröjd.

Med sju professionella verktyg i ett smidigt och snyggt fodral har du allt du behöver för att skapa vackra naglar när som helst, var som helst. De skarpa klipparna gör det enkelt att forma och trimma naglarna med precision, medan de övriga verktygen tar hand om varje detalj för en komplett och professionell manikyrupplevelse.

Ge dig själv eller någon du älskar en gåva av ren lyx och självvård med detta elegant utformade nagelklippare set. Varför gå till en salong när du kan få salongsresultat hemma?

Beställ ditt 7-delars rostfria stål nagelklippare set idag och upplev skönheten i perfekt underhållna naglar varje dag! Sätt standarden för stil och självvård – du och dina nära förtjänar det bästa.

Objektnr 622405708

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 7 feb 19:56

7-delars rostfritt stål nagelklippare set verktyg fodral manikyr pedikyr

Utropspris

|0 Bud

29 kr

Auktionen avslutades utan bud

Superlagret

Borås, Sverige

5.0

Superlagret

Företag

Toppsäljare

367 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?