Beskrivning

Elektriskt nagelfilset: Det elektriska nagelfilsetet består av 11 nagelslipbits, 36 x slipband och 1 dammborste. Det kan användas för manikyr, pedikyr, polering och för att ta bort överflödig nagelhud, eller för skönhetsbehandling av klor på husdjur och så vidare. Den är lämplig för nagelstudior, skönhetssalonger, personlig manikyr och pedikyr eller kreativa pysselprojekt hemma.

Justerbar hastighet: Med steglös hastighetskontroll från 0 till 20 000 varv/min så att du kan justera hastigheten från låg till hög enligt dina önskemål. Två rotationsriktningar som gör det möjligt att använda den för både höger- och vänsterhänta. Passar för nybörjare.

Snygg och bärbar: Pennformsdesignen är bekväm att greppa, väger bara 70 g och passar enkelt i fickan. Borren kan enkelt bytas utan verktyg, det är bara att dra ut och sätta fast den. Perfekt för användning hemma, på resor, i salonger, på kontor och i skolan.

Säker och hållbar: Nagelborren har en aluminiumkropp med lång livslängd som effektivt avleder värme. Det högtekniska hastighetslagret och den förbättrade inre motorn ger nagelborren en stabil kvalitet, tysthet och lätta vibrationer under manikyr.

Färg , grå.

Objektnr 632497279

Visningar 60

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:09

Elektrisk nagelfil, oöppnad.

Slutpris

|

99 kr

Auktionen är avslutad

ludde_12 vann auktionen

I_bru

Åkersberga , Sverige

4.9

I_bru

Verifierad

Toppsäljare

136 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?