Beskrivning

Den modern elektrisk vattenborste vattentråd

Är en tandborste som använder en vattentråd som sprutar vatten i hög hastighet för att rengöra mellan tänderna och längs tandköttet. Borsten är utformad för att vara skonsam mot tandköttet och att effektivt extrahera plack och matrester. Den elektriska borsten drivs av ett batteri och har en vibrationsfunktion som hjälper till att rengöra tänderna. Vattentråden kan fyllas med vanligt vatten eller munskölj för att optimera rengöringen. Denna typ av tandborste är idealisk för personer som har tandköttproblem eller som vill ha en grundlig rengöring mellan tänderna.

Det finns flera fördelar med att använda vårt vattenborste med vattentråd. Här är några av de viktigaste fördelarna:

1. Bättre tandhygien: Water flosser kan effektivt ta bort tandplack och matrester som annars kan leda till tandproblem som karies och tandköttsproblem.

2. Skonsam rengöring: Vattenborsten med vattentråd gör det möjligt att rengöra mellan tänderna och längs tandköttet på ett skonsamt sätt som är mer skonsamt än traditionella tandtrådar eller tandstickor.

3. Enkel och bekväm användning: Det är enkelt att använda en water flosser - det är inte nödvändigt att trassla med tandtråd eller hålla på med olika verktyg för att rengöra tänderna.

4. Anpassningsbar hastighet: Vattenborsten kan justeras till önskad hastighet för optimal rengöring, vilket gör det möjligt att anpassa rengöringsstyrkan efter personliga preferenser.

5. Förbättrad munhygien: Regelbunden användning av en water flosser kan förbättra tandhygienen och minska risken för tandproblem, vilket kan leda till en friskare och gladare munhälsa.

Vi erbjuder fri frakt, vi har snabb leverans 1-2 arbetsdag.

Har du frågor? det är bara att ställa de till oss.

Objektsnr 630572667

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 25 apr 16:30

Elektrisk tandborste & Vattentråd sladdlös för tandrengöring (färg vit)

Utropspris

|0 Bud

750 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?