Beskrivning

Har flera väldigt fina väskor från Pagura designat i Sverige. Dem är speciellt gjorda för bilens bagageutrymme för dem som reser mycket och behöver lite mer praktiska, tåligare samt exklusivare väska än vanligt carry on eller duffel bag.

Lite annorlunda dimension, lämpar sig för lite andra behov med fokus på transport då man kan leka tetris i bilen eller helt enkelt fylla ut maximalt med utrymme beroende på hur man packar.

Det kommer med en vinhållare. Tanken var att jag skulle använda väskorna för transport av viner till ett event men det sket sig med logistiken då en kollega från fjärran fixade det. Så dem användes aldrig och glömdes bort. Ska du transportera vin är detta "spot on".

Jag har några väskor till, med samma eller andra dimensioner. Jag har öppnat dem för att kontrollera att det inte är något på fel på dem. Inte så schysst att sälja något och det visar sig vara något tillverkningsfel. Alla förlorar på det.

Jag har använt samma bilder till alla 25 liters väskorna. Dem är helt nya och inspekterade, jag tänker inte ta nya bilder för det.

Specs
Axelrem med läder
Läderhandtag
Flera förvaringsfickor och interna fästremmar
Vattentät undersida med förstärkning
Vattentålig
1000D material
Läderförstärkta sömmar

35x18x40 cm.
Volym 25 liter.

Nypriset var ca 1000:- för 25 liters.

Se mina andra annonser.

Skickar objektet till köparens adress som står i Tradera.
Betalning inom 3 dagar från att auktionen avslutas.
Jag skickar sakerna så fort jag kan, 3-5 dagar kan jag garantera, ibland kan jag skicka tidigare. Omständigheterna gör att man inte hinner skicka saker efter jobbet utan gör det på helgerna.
Föredrar swish för snabbare hantering, om det alternativet erbjuds enligt annonsen regler.

Objektnr 632840036

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 10 jun 08:54

Pagura 25 liter exklusiva resväska vintransport väska för bil duffel bag *NYA

Pris

400 kr

honungsklubba

Stockholm, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

251 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?