Beskrivning

Säljer nu sju stycken väskor från min samling. Jättefina, men har för många väskor och då kommer tyvärr inte alla till användning. Kommer också lägga upp auktioner med plånböcker, smycken, skor, lite kläder den närmsta tiden. Stor rensning alltså. Bara märkesvaror!

Superfin ryggsäck från populära Marimekko. Unikko blommor. Ljusgrått/Mörkgrått. Material och annan info (bild 10) Höjd ca 44 cm. Bredd 38 cm (Mätt rakt över fram där ytterfacket sitter. Finns fack fram, bak och i ryggsäcken. Har utgått, så den går inte längre att köpa i butik! Ryggsäcken är helt oanvänd, så hög tid att den kommer till användning! Inköpt från en Marimekko butik. Nypriset var 2250 kr. Har inte kvar kvittot, då min tanke aldrig är att jag ska sälja vidare ryggsäcken.

Auktionen ska betalas senast Onsdagen 22 Maj. Vi uppskattar verkligen om köparen betalar samma kväll som auktionen avslutas. Så vi kan lämna in flera paket på en gång dagen efter istället för att behöva åka till ombudet flera dagar i sträck. Har inte sålt något på ett tag, därför har vi inget säljbetyg. Har enbart fått bra omdömen av tidigare köpare. Besök gärna övriga auktioner! Lägenheten är djur och rökfri! Om du har någon fråga...ställ den innan du bjuder! Mvh/ Strato

Objektnr 632355685

Visningar 233

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 17:29

NY Marimekko. Rek Pris 2250 kr. Unikko Blommor. Ryggsäck. Ljusgrå/Mörkgrå

Slutpris

|

1 300 kr

Auktionen är avslutad

greenfingers vann auktionen

Strato82

Linköping, Sverige

Strato82

Verifierad

117 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket