Beskrivning

röd lampa högsta läget 2,5-3 timmar 65 grader
blå lampa mellan läget 4-5 timmar 55 grader
grön lampa låga läget 7-8 timmar 45 grader

Uppvärmbara handskar kan vara till nytta för olika aktiviteter utomhus, såsom skidåkning, vandring, jakt, fiske och andra vintersporter. De kan också vara användbara för personer som arbetar utomhus i kalla temperaturer, som byggjobbare eller plogbilsförare, då de ger extra värme och skydd för händerna.

Fördelarna med uppvärmbara handskar inkluderar att de hjälper till att hålla händerna varma och skydda dem mot kyla och vind. Värmeelement eller värmesystemet i handskarna är oftast placerade på strategiska platser som fingrar, handflator och handleder för att ge en jämn och effektiv värmefördelning. Vissa modeller kan också vara vattentäta eller vattenavvisande för att hålla händerna torra i fuktiga eller snöiga förhållanden.

Handskarna drivs av ett uppladdningsbart batteri med 3200mAh som du placerar i batterifickorna på handskarna. Batteriet ger kraft till värmekällorna som är inbyggda i handskarna och håller handskarna varma i ca 3-6 timmar.

Handskarna är XL storlek. Batterierna till handskarna är laddningsbara via USB. Batteri och USB kabeln medföljer i detta köp. Lithium ion batteri 3.7V

Objektsnr 628204157

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 09:08

Värmehandskar XL perfekt för kalla dagar! ordpris 599kr

Pris

299 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?