Beskrivning

Spänne utformad som en tjurhuvud

Höjd ca 80mm
längd ca175mm
119 gram

Så här fungerar det hos oss på BraBilligt :

VILLKOR FÖR AUKTIONER - VÄNLIGEN LÄS INNAN BUD!
Betalning tillhanda inom 5 dagar efter avslutat auktion. Betalningsinformation finns i både Traderas eget vinnarbrev samt i vårt eget vinnarbrev som skickas ut inom en dag.
Har ni inte fått leveransbekräftelse inom en dag från betalning vänligen kontakta oss.

Observera! att fraktkostnaden är en avgift som inkluderar frakt, hantering och emballage inklusive moms. Större delen av kostnaden är fast för varje objekt. Vi kan ge ett mindre avdrag på ca 10-20 kr per extra objekt vid önskan om samfrakt. Detta sker endast på separat begäran via epost och endast innan betalning gjorts.

Vill ni ha uppskov på betalningen och invänta flera auktioner går det bra - men ni måste meddela oss via e-post för att inte riskera att er order tas bort.

Vänligen läs Traderas villkor för att buda på auktioner.

VILLKOR FÖR "KÖP-NU" / BUTIKSOBJEKT (ej budgivning)
Endast en fraktkostnad utgår vid köp av flera objekt. Vid köp i samband med auktioner så utgår ingen extra fraktkostnad för butiksobjekt/köp nu. För att korrigera priset måste ni maila oss så återkommer vi med nytt korrekt pris innan betalning.

OM OMDÖMEN
Vi använder automatiska omdömen vid avslutat affär (när vi skickar varan). Missbruk av omdömessystemet anmäls. Vi lämnar som regel inte negativa omdömen så länge som ni följer traderas och våra regler och villkor. Givetvis kan det ske att vi gör fel och vi rättar alltid till det om ni kontaktar oss - att lämna negativt omdöme för misstag som vi eller ev. våra leverantörer gjort, löser inget problem. Låt oss istället rätta till det.

Övriga villkor kan läsas på vår butikssida

Objektsnr 627898998

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 6 apr 16:36

Bältesspänne Tjurhuvud Guld

Utropspris

|0 Bud

1 kr

Auktionen avslutades utan bud

BraBilligt-AB

Arboga, Sverige

4.8

Företag

Toppsäljare

18 883 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?