Beskrivning

Vill du få ett magiskt porträtt på dina barn, dig själv eller någon annan som håller dig kär samtidigt som du stöttar Rädda Barnens arbete för Ukraina? Buda då på denna auktion!

Här sätter endast fantasin gränser för vilket tema och hur du vill att din bild ska se ut. Jag tillsammans med er diskuterar teman, rekvisita, färger mm för att få bilden magisk och sagolik.

Upplägget ser ut såhär inför ett magiskt porträtt:

Först bokar vi in en konsultation där ni berättar om era idéer och önskemål. Under konsultationen bokar vi även in tiden för själva fotograferingen, som sker i min studio eller i närheten av Skövde. Sedan redigerar jag er bild, vilket kan ta upp till 8 veckor beroende på hur mycket jag har på schemat.

/Elin Zlatkovic

Intäkterna för den här auktionen går oavkortat till Rädda Barnens arbete i Ukraina. Barnen i landet är i desperat behov av hjälp då hundratusentals familjer tvingas fly under fasansfulla förhållanden. Rädda Barnen är på plats i landet och gör allt de kan för barnen. Ditt bud gör skillnad för barn som har det svårt – i Ukraina och runt om i världen.

Objektnr 532127216

Visningar 4 626

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 20 mar 19:00

Magiskt Porträtt av Elin Zlatkovic – för Rädda Barnen

Slutpris

|

13 010 kr

Auktionen är avslutad

wera73 vann auktionen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?