Beskrivning

Hej,

Du kikar på ett Matatalab Coding set Home Edition med flera tillbehör. Produkterna är i mycket fint begagnat skick, i majoritet nära nyskick. Alltid använd tillsammans med vuxen. Samtliga manualer, böcker, vik-kartor och laddkabel medföljer. Se bilder för uppfattning.

Matatalab är fortfarande det absolut mest pedagogiska kodningsverktyget på marknaden som växer med barnet. Används i skolor.
Man börjar med att använda olika konkreta kommandobrickor på en bräda som skickar signaler till roboten. Alternativt använder man add-on sensorn som också kan bli fjärrkontroll. När barnet är redo kan man gå över till det mer abstrakta, att börja koda på skärm och styra roboten därifrån med hjälp av appen.

Många roliga funktioner och tillbehör. Bl a kan man ta av toppkupolen på roboten och stoppa i en penna för kod-teckning, byta de små gubbarna i kupolerna till legogubbar och sätta in egna bilder/foton i Map tillbehören. Har varit fantastiskt här hemma, sonen kan nu koda högt över sin ålder. Vi har lagt ca 4000kr på allt.

Hör av dig om du har frågor!

Innehåller:
Matatalab coding set - home edition
Matatalab sensor add-on
Matatalab map x 2

Obs! Command tower hårdvaran behöver en mjukvaruuppdatering som man lätt fixar själv. Tyvärr behövs en Windows dator – något vi inte har här hemma. Länk skickas till köparen efter avslutad auktion.

Objektnr 633800983

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 13:47

Matatalab Coding set Home Edition + tillbehör

Utropspris

|0 Bud

2 500 kr

Auktionen avslutades utan bud

lagomRETRO2

Uppsala, Sverige

5.0

lagomRETRO2

Verifierad

Toppsäljare

260 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?