Beskrivning

Kristallodling set Stort experimenteringsset odla kristall själv barnleksak
Nytt och oanvänt set i förpackning.

Mer info, bilder och omdömen:
https://www.amazon.fr/dp/B09DC8B58R

Odla flerfärgade kristaller själv: Med detta unika experimenteringsset kan ditt barn odla sex fantastiska stora kristaller själv. Dessa ädelstenskristaller för barn är blå, grön, vit, gul, lila och röd.

Giftfri och luktfri kemi för barnkammaren: den kemiska byggsatsen för kristallodling främjar ditt barns naturliga kunskapstörst. De små forskarna kommer att upptäcka hemligheterna med kemi och reaktion med salt genom att odla kristaller själva och observera tillväxten.

Enkla steg: Ta det till dina barn att odla sin egen nattlysande kristall själv. (Obs: Varje experimenteringskopp kräver endast 140 ml varmt vatten. Kristallodlingsmiljö: Kall och mörkare och koppen rör sig inte under den.) Försöksmetoden på webbplatsen skiljer sig från metoden i den faktiska manualen. Utför experimentet enligt förslagen på webbplatsen. Eftersom den har en högre framgångsfrekvens!

Idealiska gåvor från 6+ år: Kristallodlingar är ett kreativt och spännande sätt att upptäcka MINT-vetenskap kemi. Med denna kreativa presentidé kan dina små forskare göra flerfärgad kristall. Instruktioner innehåller också spännande informationstexter och roliga facts om kristallsalter och deras former.

Experimenteringsboxen innehåller allt din unga specialist behöver för att göra kristaller själv i sitt eget kemilaboratorielaboratorium. Med många tydliga bilder förklaras bruksanvisningen.

Låt ditt barn lära sig mycket vetenskaplig kunskap om kristaller

Så vad är en kristall?Hur man kristallform?Hur fungerar det:Typer av kristall?"

Med lite tålamod och rätt tillbehör kan dessa former enkelt odlas hemma.

De växer nästan som oberoende levande varelser, till allt större och mer imponerande former.

Vetenskapsmän ger dig mycket roligt och glädje till vetenskapens värld och inspirerar med resultatet garanterat vänner och släktingar! Detta är kemikalier för barnrummet som ger glädje! Förmedlar kunskap och ger pojkar som flickor leende ansikten.

Vad ska jag göra om mitt experiment misslyckas?

Om ditt barns experiment misslyckas, kontakta oss så återbetalar vi dig pengarna eller skickar dig en ny experimenteringslåda. (Försöksmetoden på webbplatsen skiljer sig från metoden i den faktiska handboken. Var god och utför experimentet enligt förslagen på webbplatsen. Eftersom det har en högre framgångssats!)

Hur gamla kan barn utföra detta kristallodlade experiment självständigt eller behöver de föräldrarinstruktioner?

Så länge barn är 5 år gamla kan de utföra alla detta experiment självständigt. 3–4 år behöver hjälp av föräldrarna.

Hur får jag den specifika elektroniska bruksanvisningen från säljaren?

Du hittar den elektroniska bruksanvisningen på produktdetaljsidan. Eller titta på instruktionerna i produktbeskrivningen eller titta på videon.

Ovanstående metoder listar tydligt de experimentella stegen.

Objektsnr 628669445

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 30 apr 21:14

NYTT Kristallodling set Stort experimenteringsset odla kristall själv barnleksak

Pris

149 kr

Slutar om

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

93 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?