Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 1 apr 14:49

Helt ny datormus.

Tillagt i objektsbeskrivningen 27 mar 14:48

Blev fel med första beskrivning!

Tillagt i objektsbeskrivningen 27 mar 14:46

Men det är inte allt - HyperX Pulsefire Haste Wireless har upp till 100 timmars batteritid, vilket innebär att du kan dominera tävlingen i över 4 hela dagar utan att behöva oroa dig för laddning. Och med bara 2 g extra vikt har musen samma ultralätta hex-skaldesign som har gjort Pulsefire Haste till en favorit bland spelare. HyperX Pulsefire Haste Wireless är damm- och vattenavvisande och gjord för att klara av intensiva spelsessioner, så att den kan hålla jämna steg med även de mest hängivna spelarna. Och med TTC Golden Micro Dustproof-brytare som klarar upp till 80 miljoner klick kan du klicka iväg med tillförsikt och veta att din mus kommer att förbli responsiv och exakt. Det ingår även grepptejp som låter få ett ännu bättre grepp om musen. Oavsett om du är en nybörjare eller en veteran på stridsfältet kommer denna snabba lätta trådlösa gamingmus ge dig dig precision och kraft du behöver för att vinna striden. PTFE skatsen kommer göra att musen glider över musmattan snabbt. Köp di

Cryo Rift trådlös mus RGB

En trådlös precisionsmus byggd för ultimat kontroll, komfort och snabbhet.

Trådlös

Fördröjningsfri 2,4GHz trådlös med ca. 40 timmars drifttid på en laddning RGB-lampor PÅ och upp till 80 timmar med RGB-lampor AV. Du kan förlänga drifttiden ytterligare genom att stänga av RGB-bakgrundsbelysningen. När du behöver ladda kan du spela samtidigt utan avbrott med laddningskabeln.

Ultralätt

Ultralätt och supertåligt honungskaksskal som gör att musen väger endast 77 g.

Pixart™ PAW3370

Den optiska sensorn PAW3370 från Pixart™, industristandarden för konkurrenskraftig e-sport, har en häpnadsväckande upplösning på 19 000 dpi, perfekt pixelspårning och en pollingfrekvens på 1 000 Hz.

Kailh GM8.0

Med de helt nya snabba klickomkopplarna från Kailh™ som ger dig den bästa snabba skjutprestandan som finns tillgänglig.

Handstorlek och greppstil

Symmetrisk medelstor kropp som kan anpassas till alla handstorlekar. Kroppen känns också naturlig för både handflatan och claw grip style

RGB

Full RGB-bakgrundsbelysning med 16,8 miljoner färger och massor av coola inbyggda effekter.

Supersmidig mjuk sladd

Har ett 1,8 m mjukt flätat textilkabel för laddning i farten

PTFE skridskor

Tjocka premium PTFE-skridskor gör att musen glider snabbt och utan ansträngning på nästan alla typer av skrivbordsmatta.

Maximal anpassning

Anpassa din mus ytterligare med RIFT-mjukvaran. Du hittar anvisningar för nedladdning av programvara i användarmanualen.

Objektsnr 628101413

Visningar 292

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 00:43

HyperX Pulsefire Haste Wireless

Slutpris

|

470 kr

Auktionen är avslutad

Subhi vann auktionen

Accler

FARSTA, Sverige

Verifierad

48 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?