Beskrivning

Mycket bra trådlöst, upplyst tangentbord från Logitech. Tyvärr lite defekt, se nedan.

- Trådlöst
- Upplysta tangenter
- Proximity Sensor som tänder belysningen automatiskt när händer närmar sig tangentbordet
- Drivs av uppladdningsbara batterier
- Svenska tangenter
- Extremt sköna tangenter, tycker jag :)
- Låg profil
- Flera lysdioder visar tydligt batterinivån

Tyvärr något DEFEKT då "A"-tangenten är överkänslig och reagerar så fort man nuddar tangenten med fingret. Går ju använda ganska bra ändå men risken är att det blir värre och att det i så fall beter sig som att A är intryckt hela tiden.
Felet är inte i tangenten/saxen/"rubber dome", så man kan inte bara byta plats med nån annan tangent. Har försökt åtgärda det genom att pilla lite med en nål men gjorde ingen skillnad.
Jag har INTE testat alla tangenter noggrant, finns risk att fler tangenter har problem. Jag använde tangentbordet "som vanligt" under någon timme, och A-tangenten var det enda problemet jag upptäckte.
Säljes alltså som helt DEFEKT - köpes på egen risk.

I övrigt är tangentbordet i bra skick. Enbart lättare "polering" på tangenter och handledsstödet som bara syns i vissa vinklar.
Nyligen öppnat och mycket noggrant rengjort invändigt och utvändigt, så väldigt rent och fräscht. Vet ej om felet med A-tangenten uppstod i samband med detta eller inte.
Tangentbordet sitter ihop med en miljon plasthakar, vid rengöringen gick några av dessa sönder. Påverkar inte funktionen på något sätt.

Säljes helt utan tillbehör. Tillbehören som saknas är:
- Trådlös mottagare - kompatibel med den vanliga Logitech Unifying Receiver, en sån USB-plupp med den "oranga sol"-märket, och som används av massor av Logitech-produkter. Dessa kan användas av flera tangentbord och möss samtidigt så har du redan en sån kan du enkelt haka på även detta tangentbord. Saknar du receiver är det enkelt att hitta på ebay (ser tyvärr inga på Tradera just nu)
- Batterier - den drivs av två vanliga uppladdningsbara AA NiMH-batterier. Dessa säljs på Coop, ICA, Clas Ohlson, etc etc etc
- USB-kabel - En USB-kabel med "Micro-B"-kontakt (även kallat "micro-USB-kabel". Används enbart för laddning av batterierna.

Hör gärna av dig om du undrar något!
Skickas på valfritt sätt eller kan hämtas i Norra Gårda i Göteborg.

Objektnr 632190870

Visningar 107

Publicerad

AnmälSälj för insamlingen

Lör 11 maj 21:31

Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 - något defekt

Slutpris

|

1 kr

Auktionen är avslutad

BenganMalmö vann auktionen

För en god sak

Överskottet av försäljningen går till insamlingen
Sverige för UNHCR

kungmidas

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

533 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?