Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 24 mar 11:41

Jag vill förtydliga att RCA-kabeln för ljud och bild ingår i auktionen.

Amiga CD32 inklusive en handkontroll och strömadapter. Testad och fungerar, både ljud och bild via RCA. Den är testad genom att kontrollera diverse funktioner vid startmenyn och genom att boota ett spel och spela lite. Även handkontrollen fungerar fint, men jag upplevde att den först reagerade dåligt när jag försökte styra åt höger. Detta släppte dock och började fungera bra, så vet inte om det möjligtvis finns något glapp eller så i kontrollen.

Den enda kända defekten hos konsolen är att cd-luckan inte stannar i öppet läge när man öppnar den. Man får så att säga hålla upp den, lägga i skivan och stänga den. Så har den varit sedan jag använde den på 90-talet och det är inget som stör funktionaliteten i övrigt.

Observera att skärmen EJ ingår. Den säljes i separat auktion.

Allmän information:

Jag säljer nu av resten av min och min pappas samling av Amiga-prylar så kolla gärna in övriga auktioner. Jag erbjuder samfrakt i den mån vunnen auktion går att samfrakta med annat, efter att samtliga auktioner har gått ut räknar jag i sådana fall ut en ny totalsumma. Vunnet objekt skickas inom 3 dagar efter att betalning inkommit, troligtvis snabbare. Det går bra att hämta på plats i Hökarängen i södra Stockholm.

Vid några som helst frågor, skicka ett meddelande här via Tradera så svarar jag så snabbt jag kan.

Objektsnr 627496871

Visningar 1 477

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 19:15

Amiga CD32 med handkontroll och strömadapter

Slutpris

|

3 027 kr

Auktionen är avslutad

Ultrastorm vann auktionen

magnus_t

Farsta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

600 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?