Beskrivning

Ett mycket kraftfullt, för sin tid, musikprogram från Electronic Arts. Huvudfunktionen i programmet är att man placerar ut noter på olika spår. MIDI stöds, så med t.ex. ett MIDI-interface kan man koppla in t.ex. en synth till Amigan och använda till programmet.

Som synes på bilderna så är disketterna omärkta. Jag är osäker på vad som följde med programmet ursprungligen. Den blåa omärkta disketten innehåller programmet. De två vita innehåller som jag förstår det färdiga låtar man kan läsa upp i programmet. Dessutom skickar jag med en säkerhetskopia av huvuddisketten. Det kan mycket väl varit så att etiketterna har fallit bort eller tagits bort vid nåt tillfälle. Det som ingår är det som syns på bilden.

Testad och disketterna fungerar, d.v.s. de går att öppna Workbench. Jag kunde starta programmet från huvuddisketten.

Allmän information:

Jag säljer nu av resten av min och min pappas samling av Amiga-prylar så kolla gärna in övriga auktioner. Jag erbjuder samfrakt i den mån vunnen auktion går att samfrakta med annat, efter att samtliga auktioner har gått ut räknar jag i sådana fall ut en ny totalsumma. Vunnet objekt skickas inom 3 dagar efter att betalning inkommit, troligtvis snabbare. Det går bra att hämta på plats i Hökarängen i södra Stockholm.

Vid några som helst frågor, skicka ett meddelande här via Tradera så svarar jag så snabbt jag kan.

Objektsnr 627498104

Visningar 169

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 19:25

Musikprogram till Amiga - Deluxe Music Construction Set

Slutpris

|

110 kr

Auktionen är avslutad

pekrviz vann auktionen

magnus_t

Farsta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

600 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?