Beskrivning

Testad och tyvärr fungerar inte spaken när man drar åt vänster. Höger knapp fungerar inte heller vilket får mig att tro att det är något rent fysiskt på högra sidan som har lossnat. Jag har öppnat upp joysticken och kikat lite inuti men ser inget konstigt, mer än att det i övrigt ser bra ut. Den händige kan säker fixa problemet!

I övrigt så luktar joysticken lite knasigt. Kan inte beskriva det på något annat sätt än att den luktar "el". Den har legat tillsammans med andra gamla elartiklar i en låda som hade samma lukt, så jag tror faktiskt inte det är något fel på joysticken i det avseendet, mer än att den lutkar lite skumt.

Se även kontakterna. Jag vet inte varför men den har någon specialkoppling med en extra hane, gissar att syftet är att seriekoppla flera stycken enheter på något sätt.

Allmän information:

Jag säljer nu av resten av min och min pappas samling av Amiga-prylar så kolla gärna in övriga auktioner. Jag erbjuder samfrakt i den mån vunnen auktion går att samfrakta med annat, efter att samtliga auktioner har gått ut räknar jag i sådana fall ut en ny totalsumma. Vunnet objekt skickas inom 3 dagar efter att betalning inkommit, troligtvis snabbare. Det går bra att hämta på plats i Hökarängen i södra Stockholm.

Vid några som helst frågor, skicka ett meddelande här via Tradera så svarar jag så snabbt jag kan.

Objektsnr 627499783

Visningar 149

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 19:39

Joystick till Amiga / Atari / Commodore - The Bug

Slutpris

|

115 kr

Auktionen är avslutad

mcmech000 vann auktionen

magnus_t

Farsta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

600 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?