Beskrivning

Tom kartong till FischerTechniks byggsats kallad Computing Experimental vilken i sin tur ska kunna användas med flera olika datorer; Commodore 64/128, Schneider CPC, IBM-PC och Atari ST, givet att man dessutom har det rätta interfacet.

Men som sagt; här är enbart den tomma kartongen. Uppvisar en hel del slitage runtom.

Villkor för denna auktion
:

Ingen funktionsgaranti kan utlovas på begagnade varor, därmed ej heller någon returrätt om inte köparen kan påvisa att den erhållna varan eller dess skick väsentligt skiljer sig från min beskrivning. Inte ens ett test med positivt resultat utgör någon formell funktionsgaranti.

Köparen står för fraktkostnad. Ingen avgift för förpackningsmaterial. Endast själva fraktkostnaden debiteras köparen. Samfrakt gäller om samma person står som vinnare av fler än en av mina auktioner varvid fraktrabatt utgår till köparen om den verkliga fraktkostnaden kan sänkas som ett resultat av samfrakten. Jag försöker alltid packa varan så den inte ska ta skada av transporten. Skulle varan ändå bli skadad på vägen och det skulle bero på dålig paketering så blir köparen förstås kompenserad för detta. Paket som försvinner på vägen kan jag som säljare inte ta något ansvar för. Om köparen begär det så erbjuds även försäkring och/eller rekommenderat brev.

Ett lagt bud innebär att budgivaren accepterar ovanstående villkor. Bjud alltså endast om du accepterar villkoren.

Objektsnr 630231595

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 21 apr 21:48

Tom kartong: fischertechnik – Computing Experimental

Utropspris

|0 Bud

29 kr

Auktionen avslutades utan bud

Brackefnes

Gävle, Sverige

5.0

Brackefnes

Verifierad

Toppsäljare

615 omdömen

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?