Beskrivning

*mycket ovanligt /very rare *

1st Boulder Dash Construction Kit (Commodore 64/C64 Spel Kassett)

Här är en riktig juvel för retrospelsamlaren eller den inbitne Boulder Dash-fanatikern: Boulder Dash Construction Kit. Spelet, som ursprungligen utvecklades av First Star Software och publicerades av Epyx, är det fjärde i den legendariska Boulder Dash-serien. Lanserat för Commodore 64 och Atari 8-bit 1986, har det även portats till flera andra plattformar som Apple II, Atari ST, Amiga och mer. Det unika med detta paket är att det inte bara inkluderar nya nivåer, utan också en nivåredigerare där du kan skapa dina egna utmaningar. Spelet är också känt som Boulder Dash IV: The Game, speciellt i Spectrum-versionen.

Enligt recensioner och spelare genom tiderna är detta ett "måste" för Boulder Dash-entusiaster som söker nya horisonter och utmaningar. Spelet är känt för sina enkla mål, snabb action och fantastiska grafik som gör det beroendeframkallande i timmar. Om du är nybörjare är det rekommenderat att börja med att designa egna, enklare banor innan du ger dig på de mer komplicerade exemplen som följer med.

Detta exemplar kommer med manual och är i mycket fint skick. Det är en sällsynt och eftertraktad del av C64:s historia, så missa inte din chans att äga detta klassiska spel.

* Testat och fungerar (Se bilder)
* Mycket ovanlig version/ Very Rare version
* Mycket fint skick, inklusive manual (Se bilder)
* Spel på sida 1 , Construktion kit på sida 2.
* Manual och kassett i topskick.
* Samfrakt vid flera köp

Lycka till med auktionen!

Objektsnr 631097319

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 19:55

Boulder Dash Construction Kit (Commodore 64/C64 Spel Kassett)

Utropspris

|0 Bud

349 kr

Auktionen avslutades utan bud

lemonlight

helsingborg, Sverige

5.0

lemonlight

Verifierad

Toppsäljare

440 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?