Beskrivning

Säljer min kamera tillsammans med objektv på grund av uppgradering, sparsamt använd. Köptes i Tokyo år 2018. Sällan använd, som ny.
Nypris är 10990 kr

Om Kamerahus:

Sony A6000 är en mycket populär kamera bland både amatörer och professionella fotografer tack vare flera imponerande egenskaper:

  1. Högupplöst Sensor: Den har en 24,3 MP Exmor APS-C HD CMOS-sensor som ger skarpa och detaljrika bilder.
  2. Snabb Processor: Bionz X-processorn erbjuder snabb bildbehandling, vilket minimerar brus och förbättrar färgåtergivningen även i svagt ljus.
  3. Avancerat Autofokussystem: Med ett hybrid AF-system som inkluderar 179 fasdetekterande punkter som täcker 92% av bildytan, säkerställer kameran snabb och exakt fokusering.
  4. OLED Sökare och Vinklingsbar Skärm: Utrustad med en OLED-sökare och en 3-tums vinklingsbar LCD-skärm, vilket gör det enkelt att ta bilder från olika vinklar och under olika ljusförhållanden.
  5. Hög Serietagningshastighet: Kan ta upp till 11 bilder per sekund, vilket är perfekt för actionfotografering.
  6. Videoinspelning i Full HD: Möjlighet att spela in i Full HD 1080/60p/24p, vilket är idealiskt för både vardagliga situationer och mer professionella videoinspelningar.
  7. Trådlös Anslutning: Inbyggd WiFi och NFC gör det enkelt att överföra bilder direkt till mobila enheter och fjärrstyra kameran via en app.


Om objektiv:

Kompakt och lätt, objektivet E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS är idealiskt för resefotografering. Endast 29,9 mm när det är helt indraget, perfekt för fotografering på språng. Detta objektiv har inbyggd bildstabilisering för tydligare handhållna bilder och en dubbel funktionsring som styr både zoom och manuell fokusering beroende på läge. Mjuk motoriserad zoom gör det särskilt lämpligt för videoinspelning. Ett mångsidigt val för både fotografi och videografi.

Objektsnr 630276480

Visningar 208

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 13:23

Sony A6000 + 16-50/3.5-5.6 PZ OSS

Pris

5 000 kr

TTang

Saltsjöboo , Sverige

Verifierad

5 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?