Beskrivning

300N panoramarotationsenhet gör det möjligt att ta sekventiella tagningar med konstant vinkel kring en enda axel, en viktig del för att uppnå noggranna och sömlösa panoramakompositioner. De inställda positionerna för 300N ger ett stort utbud av rotationsvinklar och så av antalet bilder som krävs för att slutföra en 360 ° panorering och täcker de vanligaste kraven från panorama fotografer beroende på vad kamera / linsutrustning som används.

För att göra vinkelval lättare, ingår en ''click-stop'' väljarskruv ansluten till en säkerhetskabel för att förhindra den från att skiljas från huvudet och försvinna. 300N är komplett med en sekundär låsskruv som stoppar oavsiktlig rotation av huvudet när tung eller ocentrerad utrustning gör den mindre balanserad eller när huvudet används för icke-horisontell rotation.

300N kan också användas som en roterande bas för objektpanoramabilder, eller som ett medel för avläsning av rotationsvinkeln för kamerans panoreringsrörelser i ett intervall av fotografier. En kamera kan monteras på panoramaenheten genom att tillsätta en av en rad snabbkoppling, glidande eller fasta plattor eller ett konventionellt växel, kulleds eller 3-vägshuvud.

Objektsnr 630400790

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 23 apr 17:50

Manfrotto 300N panoramarotationsenhet

Ledande bud

|

900 kr

Auktionen är avslutad

Reservationspris ej uppnått

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?