Beskrivning

Fjärrkontrollskopierare Frekvensläsare Digital Counter - Remote Master med 2 fjärrkontroller, kablar och keramisk mejsel.
Auktion eller KÖP nu för 250kr. (Jag har betalat ca 600kr)
---
Med den här mojängen kan man kopiera fjärrkontroller som är till exempelvis garageöppnare, portar, larmknappar mm.
OBS!!! Den kan INTE kopiera bilnycklar eftersom dom använder en typ av rullande koder. Den här grejen kan enbart kopiera fasta koder. Den ska dock kunna kopiera delar av rullande koder (vad det nu ska vara bra för)
---
Jag vet ingenting om den egentligen. Jag köpte den på Aliexpress för 2 år sedan för 600kr för att "leka" lite men som vanligt blir grejerna liggande till ingen nytta.
Så jag kan inte svara på några frågor om den tyvärr.
Det följer med en Amerikansk strömadapter och adapterplug men jag vet inte om den fungerar. Du får den med i alla fall, men jag rekommenderar att du skaffar en annan adapter. Jag litar inte på "medskick" från utlandet. Det ska vara 9v DC 1A (+ i mittenstiftet).

Det skulle ha följt med en manual men den fick jag aldrig så du behäver Googla och läsa vad som står på annonssidan. https://www.aliexpress.com/item/2045277349.html

---
Väljer du frimärke eller *"spårbart till brevlåda" som fraktsätt ansvarar du själv för att varan kommer fram. Jag rekommenderar verkligen spårbart till ombud så som Postnord jobbar idag, men du bestämmer själv.
Köper du fler grejer av mig så samfraktar jag naturligtvis.

* Spårbart till brevlåda innebär att posten lämnar ditt paket i eller bredvid din brevlåda, eller ställer det utanför din dörr. I samband med detta markerar dom försändelsen som levererad. I vissa fall hamnar paketet hos ditt ombud trots att det står hos Postnord att dom har levererat till din brevlåda. Tjänsten heter varubrev och är helt värdelös då Postnord hävdar att dom har levererat trots att dom ibland inte gjort det. Dessutom kan ju vem som helst sno ditt paket om det ligger utanför din dörr eller brevlåda.
Postnord tar inget ansvar om det försvinner. Jag som har skickat till dig tar inte ansvar för om det försvinner. VÄLJ INTE DET HÄR FRAKTSÄTTET.
Det kostar bara några få kr till så kommer det till ditt ombud.

Objektsnr 629941076

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 18:14

Fjärrkontrolls- Kopierare- Programmerare Frekvensläsare - Remote Master

Slutpris

|

25 kr

Auktionen är avslutad

pelami vann auktionen

kungmats

Falun, Sverige

5.0

kungmats

Verifierad

Toppsäljare

400 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?