Beskrivning

Mycket inspirerande bok av Maria Bannura och Anna Jeppsson, se bokbeskrivning nedan. Nyskick, 103 sidor, ICA Bokförlag. Mått: 275x200x18 mm och vikt 600 g.

Bokbeskrivning: Varför behöver vi gardiner? Det finns en rad argument för att ha någon form av textilier i ett rum: akustiken blir bättre, man får ljus- och insynsskydd och inte minst det är fint. Med textilier i nya färger och mönster kan man snabbt och ganska enkelt, och väldigt mycket billigare än att köpa nya möbler, förändra karaktären i ett rum. Man behöver inte vara mästersömmerska för att fixa till en och annan gardin och några kuddar, bara viljan och lusten finns. En symaskin, knappnålar, strykjärn, måttband, skräddarkrita och en sax är en bra start. Och bra idéer och instruktioner. Det är här som denna bok kommer in. Den är fylld av inspiration, sömnadstips, vackra bilder och tydliga steg-för-steg-anvisningar som presenterar flera olika typer av gardinuppsättningar: hissgardiner, vikgardiner, cafégardiner, panelgardiner m.m. Men detta är inte bara en gardinbok. Här finns också beskrivningar på hur man bygger fönsterhyllor, insynsskydd, blomsterpallar och elementskydd. Detaljer som ger ytterligare möjligheter till nya lösningar för hemmets olika rum.

Köper du fler saker av mig vid samma tillfälle så ordnas självklart samfrakt om du vill, fraktkostnaden blir ju lägre och miljön mår lite bättre.

Objektsnr 630786684

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 19:25

Vackert till fönstret : gardiner, insynskydd, elemenskydd

Utropspris

|0 Bud

60 kr

Slutar om

Råda15

Lidköping, Sverige

5.0

Råda15

Verifierad

75 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?