Beskrivning

Säljer en HELT NY pläd i en mild och ”snäll” rosa färg åt det gammalrosa hållet. Den har gräddvita fransar samt gräddvita inslag i mönstret. Kallas ”Knut” och är 200x130 cm stor, naturligtvis tillverkad i 100% underbar mjuk och värmande ull. Klippans plädar håller god kvalitet och jag har flera av dem. Älskar materialet och känslan! Hämtade ut denna i förrgår och slet dessvärre bort lapparna samt den kam som medföljer pläden, för morgonen därpå ångrade jag mig eftersom jag kände att den trots allt inte passade så bra in i det inredningssammanhang jag tänkt den i. Den är alltså helt ny, således fräsch och helt fri från noppor och jag packade ner den direkt igen. Lappar plus kam medföljer naturligtvis.

OBS! Säljaren har katt, men hemmet är rökfritt! Pläden har inte kommit i direkt kontakt med katten, men låg på en soffa över natten, en soffa som i sig kommit i kontakt med katten. Tänker att den som ev. är väldigt allergisk mot pälsdjur bör ta detta i beaktande :)

Betalning emotses inom tre dagar efter avslutad auktion och jag skickar försändelsen inom fyra dagar efter mottagen betalning. Behöver du fler dagar på dig att betala eller vill dela upp betalningen, kan du t ex gratis välja faktura 30 dagar via Klarna som betalningsmetod.

Jag packar mycket väl och tar inte ansvar för fraktbolagets hantering av paketet. Frakten står vinnaren av auktionen för och jag erbjuder de två billigaste fraktalternativen för varje försändelse som skickas så att köparen själv får välja vad som passar bäst. Fraktpriserna är ingenting jag styr över utan gör det bästa jag kan för varje vara som skall fraktas. I annonsen och vinnarmejlet framkommer vilka betalningsmetoder som gäller och jag tar INTE emot banköverföringar på "traditionellt sätt".

Lycka till med budgivningen :)

Objektsnr 626239420

Visningar 335

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 16:27

SISTA CHANSEN! Oanvänd ullpläd ”Knut", Klippan yllefabrik, 100% ull

Såld för

650 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Arkeologen71

Dala-Husby, Sverige

5.0

Arkeologen71

Verifierad

Toppsäljare

581 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?