Beskrivning

Förenkla badtiden för din fyrbenta vän med denna genialiska 2-i-1 hundborste! Inte bara är den en bekväm borste för att tvätta din hund, den har också en smart funktion där du enkelt kan hälla i schampo för att göra badtiden ännu mer effektiv! ??

Med denna hundborste behöver du inte längre jonglera med flera flaskor schampo samtidigt som du försöker hålla din hund stilla. Häll enkelt i ditt favoritschampo i den inbyggda behållaren, och du är redo att börja tvätta din pälskling med lätthet!

Borsten ger en skonsam och effektiv rengöring för din hunds päls, samtidigt som den masserar och stimulerar huden för en hälsosam och glänsande päls. Med denna 2-i-1 lösning blir badtiden inte bara en nödvändighet, utan också en trevlig och bekväm upplevelse för er båda!

Så säg adjö till krångliga badrutiner och välkomna enklare och mer effektiva badtider med denna fantastiska 2-i-1 hundborste! Beställ din idag och låt din hund njuta av det bästa i badvärlden!

OBS bild 1 är en exempel bild blå färg finns inte inne.

Ordinarie pris 99:-

https://cdon.se/hem-tradgard/2-in-1-badborste-for-hund-med-schampodispenser-rosa-p84067734?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIm77Aq97mhQMVvwuiAx3rmg2vEAQYByABEgK9zPD_BwE

Vid val av ej sårbar frakt ansvarar jag INTE för frakten

Objektnr 633676364

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 18 jun 22:28

Praktisk 2-i-1 Hundborste: Perfekt för Enkel Badtid!

Pris

45 kr

Moreno0

Göteborg, Sverige

4.9

Moreno0

Verifierad

11 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?