Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Funktioner och detaljer:

- Rostfritt stål och aluminium: Den kommersiella grönsakshackaren är gjord av kraftigt rostfritt stål och aluminiumlegering, hållbar och korrosionsbeständig. Förläng livslängden på hackaren. Rostfritt stålblad av livsmedelskvalitet 420 säkerställer hälsa och hygien.

-1/2-tums blad tillgängligt: Den kommersiella hackaren kommer med ett 1/2-tums blad, som är skarpt och starkt. Varje bladsats kommer också med två reservblad. Du kan använda den här kniven för att skära grönsaker och frukter efter dina behov.

-Ergonomiskt handtag: Det ergonomiska neddragbara handtaget antar spakprincipen, vilket sparar arbete och tid. Du kan enkelt trycka på handtaget för att skära grönsaker och frukter på det vassa bladet. Du kan enkelt förbereda pommes frites och grönsallad med en kommersiell hackare utan krångel.

- Bra stabilitet och lätt att rengöra: Potatismaskinens fyra halkfria fötter är slitstarka, robusta, stötdämpande, halkfria och luktfria, vilket säkerställer stabilitet och prestanda under drift. Både bladet och tryckblocket är avtagbara och tvättbara för enkel rengöring och underhåll.

-Mångfunktionshackare för grönsaker och frukt: Kraftig hackare idealisk för restauranger och hemkök. Den kan användas för att skära potatis, morötter, gurka, äpplen, päron och andra grönsaker och frukter. Den är idealisk för dig som vill laga grönsaks- och fruktsallader, pommes frites och desserter snabbt och enkelt.

Produktspecifikationer:

Färg: silver

Material: aluminiumlegering + rostfritt stål

Bladstorlek: 1/2 tum

Vikt: 2,4 kg

Paket innehåll:

1 x grönsakshackare huvuddel

1 x 1/2 tums blad

1 x borste

1 x silikonhandtag

6x reservblad

1 x par handskar

Objektnr 631863034

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

manuell multifunktionell grönsakshackare med 1/2-tums blad, stabil, lättanvänd

Pris

1 329 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

171 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?