Beskrivning

En mycket stilrent förvaringsstativ från det japanska Belle Maison till salu. Den är för att förvara stekpanna, kastrull, lock i köket mycket effektivt, lätt och smidigt. Helt ny, öppnade men oanvänd. Bredd 37.5~65cm, Djup 23.5 cm, höjd 17 cm. Rostfritt stål, tillverkad i Japan. Original förpackning var borttagen för att minska transportkostnad via DHL. Nedan fraktkostnaden gäller enbart inom Sverige.

Lös ditt problem med förvaring under diskbänken med denna. Har du problem med att förvara stekpannor och grytor av olika storlekar och former? Detta ställ kan utökas och dras ihop i bredd för att passa utrymmet i lådan. Det kan användas flexibelt genom att installera avdelaren som kan skjutas med en hand för att matcha bredden på stekpannan eller grytan. Du kan placera den horisontellt eller vertikalt. Det beror också på hur du placerar det!

Med en bekväm handtagshållare Stekpannan eller grytans handtag kan ställas upp på hållaren och lockets handtag kan fästas i den V-formade delen av avdelaren, vilket gör den stabil och lätt att ta ut även när du har bråttom under matlagning.

https://item.rakuten.co.jp/bellemaison-interior/1039998-001/

Objektsnr 630889741

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 18:57

Japanska Belle Maison förvaringsstativ för kastrull, panna, lock, ny oanvänd

Utropspris

|0 Bud

350 kr

Slutar om

kenx

Farsta, Sverige

5.0

Verifierad

94 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?