Beskrivning

Nästan 23 cm lång är denna tandade kniv med flera användningsområden. Djupstämplad enligt bild 2. Skaft av ljust trä i mycket fint skick. En fläck som jag ej har fått bort finns på den rostfria delen (bild nr 5). Skickas förslagsvis mellan 2 hårda kartongbitar för ej spårbart 36 kr eller spårbart för 51 kr. Du väljer själv vid betalning.

Obs: Titta noga på mina bilder och läs även min beskrivning av det annonsen gäller. Angivet fraktförslag gäller endast för Sverige.
Avhämtning efter överenskommelse i Nynäshamn/ eventuellt i Slakthusområdet, Globen. En snabb affär uppskattas. Skulle problem med betalning uppstå förutsätter jag att du hör av dig. Jag sampackar och samfraktar naturligtvis och packar alltid mycket noga med mest återanvänt materiel. Jag ansvarar ej för paketleverantörens hantering av paketet. Schenker och DHL brukar fungera bäst och vara billigast för större varor och PostNord för mindre saker. Om frakten blir billigare än annonserat betalar jag alltid tillbaks mellanskillnaden.

Objektsnr 630832749

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 13:07

Karl Holmberg Götene ostkniv skalkniv fruktkniv träskaft Sweden rostfritt stål

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Slutar om

63kakka

Nynäshamn, Sverige

5.0

63kakka

Verifierad

Toppsäljare

2 309 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?