Beskrivning

Helt ny oanvänd rengöringsborste med 9 utbytbara borsthuvuden. Nypris: Ca 500kr.

Kraftfull rengöring:
Elektriska rengöringsborsten är utformad för att ge en kraftfull och effektiv rengöring, vilket underlättar dina rengöringsuppgifter. Tack vare sin höga rotationshastighet och robusta lugg kan den enkelt ta itu med smuts, smuts och fläckar på olika ytor.
  • Mångsidig användning: Denna elektriska rengöringsborste är lämplig för ett brett spektrum av applikationer. Oavsett om det handlar om att rengöra badrumsplattor, köksbänkar eller till och med fälgar i din bil, klarar detta mångsidiga verktyg uppgiften. Med hastighetsinställningarna kan du anpassa rengöringsintensiteten enligt ytor och material.
  • Spara tid och enkel användning: Säg adjö till tråkig manuell rengöring! Eektriska rengöringsborsten tar bort krångel med rengöring genom att enkelt ta bort smuts och envisa fläckar. Du kan utföra dina rengöringsuppgifter på en bråkdel av tiden med mindre ansträngning.
  • Ergonomisk design: Elektriska rengöringsborsten är utformad för användarkomfort och har ett ergonomiskt handtag som ger ett bekvämt grepp och minskar handtrötthet under långa rengöringssessioner. Den lätta vikten och den kompakta designen garanterar hög hantering, så att du enkelt kan nå de smalaste hörnen och sprickorna.
  • Hållbar och långvarig: Elektriska rengöringsborsten är utformad för att tåla regelbunden användning och är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar hållbarhet och livslängd. Med korrekt underhåll kommer den att vara din pålitliga rengöringskompis i flera år, vilket hjälper dig att upprätthålla en glittrande miljö med renlighet.

Objektsnr 627719316

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 23:02

Roterande elektrisk rengöringsborste med 9 utbytbara huvuden Nypris: Ca 500kr

Såld för

200 kr
Annonsen är avslutad

LS-TR

Malmö, Sverige

5.0

LS-TR

Verifierad

Toppsäljare

165 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?