Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna utomhuspizzaugn har en tvåvåningskonstruktion för perfekta bakresultat och två förvaringsutrymmen för aska och kol. Den har en termometer som visar temperaturer upp till 900°F och är målad svart för effektiv värmeöverföring.

Det är en tålig pizzaugn som kommer med ansträngningsbesparande hjul och österflyttade handtag samt en rad tillbehör. Denna kolugn är det bästa valet för utomhusbakning.

-Pizzaugn i två plan

-Perfekt temperaturbehandling

-Frihetsbesparande hjul och handtag

- Kompletta tillbehör

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

-2-lagers design,
Det övre lagret är ett lager för matbakning, och det nedre lagret är ett kolbrinnande lager, som bildar en tvålagersstruktur med utmärkt bakningseffekt. Dessutom är förvaringsutrymmet för kolaska och kolhållarbrädan också noggrant utformade för att underlätta bakupplevelsen.

- Jämn värmeöverföring,
Utrustad termometer visar realtidstemperaturer upp till 930°F. Dessutom säkerställer den svarta färgen på ytan vår pizzaugns höga värmeledningsförmåga för snabb och jämn uppvärmning.

- Material av hög kvalitet,
Stålhöljet har hög värme- och korrosionsbeständighet för längre livslängd, vilket säkerställer hållbarheten och hållbarheten hos vår pizzaugn.

- Humaniserad design,
Arbetsbesparande hjul och handtag främjar rörligheten i vår pizzaugn, vilket gör att du kan flytta och förvara den utan ansträngning.

- Kompletta tillbehör,
Tillbehören inkluderar en mycket absorberande pizzasten, två bakformar i rostfritt stål och två hållbara järnkolgaller för en tillfredsställande bakning.

- Har många användningsområden,
Vår pizzaugn utomhus är perfekt för en mängd olika uteplatser för bakning som bakgårdar, campingplatser, parker och mer.

Produktspecifikationer:

Material: stål

Pizzastorlek: 12 tum

Maximal temperatur: 500°C/930°F

Bränsletyp: Träkol

Produktmått: 18,0 x 18,3 x 55,8 tum/458 x 464 x 1418 mm

Produktvikt: 40,1 lbs/18,2 kg

Paket innehåll:

1 x utomhus pizzaugn

1 x pizzasten

Så här rengör och underhåller du grillgallret:

1. Tillsätt tvättmedel i varmt vatten i cirka 15 till 30 minuter och skrubba sedan försiktigt med en mjuk trasa.

2. Det rekommenderas att applicera ett lager matolja efter torkning för att förlänga grillens livslängd.

3. Använd inte hårda föremål som trådkulor för att rengöra det kommer att skada det skyddande lagret på grillens yta och påskynda rost.

Funktioner och detaljer:

-Pizzaugn utomhus i två plan: Vår pizzaugn utomhus har kompletta och tydliga funktionella skiljeväggar. Det övre lagret av dubbellagerstrukturen används för att baka mat, och det nedre lagret används speciellt för att bränna koleld för att uppnå den perfekta bakningseffekten. Dessutom finns det ett förvaringsutrymme för kolaska så att du enkelt kan ta bort kolaskan, och en bottenplatta för att hålla kol, så att du kan lagra stora mängder träkol.

- PERFEKT TEMPERATURHANTERING: Den inbyggda termometern visar baktemperaturer på upp till 930°F i realtid, så att du kan kontrollera temperaturen på din eld genom att lägga till och subtrahera träkol exakt. Kolgrillens yta är målad svart, med hög värmeledningsförmåga och effektiv och jämn uppvärmning, vilket ger dig utsökt pizza på kort tid.

-Frihetsbesparande hjul och handtag: Dubbelhjulsdesignen i botten och praktiska handtag på sidorna förbättrar avsevärt rörligheten hos denna pizzaugn. Du kan enkelt flytta den till en mängd olika platser utomhus. Samtidigt är den också bekväm att förvara när den inte används.

-Kompletta tillbehör: Genomtänkta tillbehör inkluderar en pizzasten, två bakplåtar och två kolnät. Värmebeständiga pizzastenar är mycket absorberande, bibehåller en högre yttemperatur och skapar en krispig pizzastruktur. Bakform av rostfritt stål har förstklassig rost- och korrosionsbeständighet och är lätt att rengöra. Järnkolnätet är starkt och hållbart och lämpligt för kolförbränning.

-Brett tillämpning: Vår utomhuspizzaugn används i stor utsträckning på olika utomhusbakplatser som bakgårdar, campingplatser, parker etc., vilket ger dig den mest oförglömliga baktiden.

Objektnr 632973458

Visningar 191

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

12" 2-lagers utomhus pizzaugn med hjul och handtag, jämn värmeöverföring

Pris

2 839 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

4.9

roligstation

Företag

Toppsäljare

174 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?