Beskrivning

Ord pris 2200:-

??Tuftpistol och trimmersats?BESGEER matttuftpistolsats innehåller en tuftpistol, en matttrimmersats, 20 rullar garn, en 39"X39" tuftduk, en 39"X35" halkfri slutlig stödduk och en present låda. mattpistolen kan göra själv vilket mönster du vill, och matttrimmern kan trimma extra för bokstäver, rundade hörn och kanter. Idealisk för små till medelstora mattor. Detta är det mest kompletta tuftningssetet för nybörjare på marknaden. Du behöver bara matcha en tuftram för att börja ditt gör-det-själv-arbete.
??Klipp och ögla lugg 2-i-1 matttuftningspistol? Matttuftningsmaskinen kan manuellt växla mellan skuren lugg och öglehög med byte av sax. Pålhöjden kan justeras mellan 7-21mm (Cut Pile). Startsatsen för tuftpistol är standard med klippt luggläge. (Det rekommenderas att använda tjockare 8 trådar garn)
??Effektivt arbete? Startsatsen för matttillverkningsmaskinen använder en kraftfull strömförsörjning och strömmen är mer kraftfull. Denna teppich-maskinsats kan nå en hastighet på 5-40 stygn/s och en obelastad hastighet på 10 000 r/min, vilket gör produktionseffektiviteten 80-100 gånger högre än traditionell manuell skapelse. (Tips: Se till att dra i tuftduken hårt under tuftningen)
??Lätt och säker att använda?BESGEER teppich pistolset med 360° justerbart handtag och hastighetsjustering, hastigheten på mattpistolens maskinstartsats kan justeras som du vill, så matttillverkningssatsen för nybörjare är lätt att använda och bemästra. Och matttillverkningspistolen har överspännings-, överströms- och kortslutningsskyddssystem för att undvika olyckor under användning.
??Utrustad med 200W matttrimmer ?BESGEER matttrimmer kan ge upp till 6000 RPM och 200W effekt, matttrimmern för tuftning av stark och stabil strömförsörjning, och hjälper dig att snabbt trimma detaljer och rensa upp lösa garner. Idealisk tuftsax för små till medelstora mattor. spänning: 100-240V.
??Matttrimmer med klippstyrning?BESGEER tufttrimmer med klippstyrning håller saxen på plats mot en klar akrylplattform för enkel synlighet och variabelt klippdjup. Nu kan du säkert trimma dina skurna luggmattor även om du aldrig har gjort det förut utan att vara rädd för att skära din matta.

Objektsnr 630217270

Visningar 589

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 20:54

NY! Tuftpistol med tillbehör

Slutpris

|

1 490 kr

Auktionen är avslutad

joofo vann auktionen

tmux

ÅKERSBERGA, Sverige

5.0

tmux

Företag

Toppsäljare

570 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?