Beskrivning

Väggdekor LDA Wall Relief 2 (serie av 3) design av Leise Dich Abrahamsen för danska AYTM kollektion år 2016. Färg: Bordeaux. Material är 100 % betong. Mått: 21 X 15x 4 cm. På baksidan av reliefen hål för fastsättning i väggen. Färg stämmer bäste på bild nr 1 på min skärm. Butikspris 629 kr. Ny i original kartong. Ej samfrakt på denna vara. Detta relief är ett konstnärligt uttryck som tar dig tillbaka till sjuttiotalet med dessa referenser. Leise Dich är en mästare på att blanda och välja färger som matchar uttrycket. Konst för överkomligt pris för dig själv eller någon du tycker om? På grund av ljuseffekt och bildskärmens ljusstyrka/ kontrast kan färgtonen på foto vara något annorlunda. Jag ansvarar inte på hur du uppfatta färg på din skärm. Öppna gärna upp fotona i original storlek – genom att klicka en gång på bild för bättre detaljer. Ej avhämtning. Var snäll och respektera.

Leise Dich Abrahamsen
(1955 - ) är en danska formgivare och bildkonstnär. Redan 1980 hade Leise sin första utställning. Genom åren har hon ställt ut både i Danmark och i andra europeiska länder. Hennes arbete som konstnär baserad i Köpenhamn har stadigt vuxit i stöd i Danmark, och 2016 valdes hon ut bland Danmarks 19 danska hantverkare och konstnär. Hennes konst speciellt i tryck form - affischer är väldigt eftertraktad i Japan. Leise Dich Abrahamsen är en välkänd dansk konstnär med en distinkt stil och en stor passion för färger, kompositioner och de oändliga möjligheter de ger. Hon arbetar från sin ateljé i Frederiksberg. En primär inspirationskälla i Leises konst är staden och de levande omgivningarna omkring henne. och samlar inspiration och material för sin kreativa process. Några av samarbetspartner: AYTM Ferm Living Bøde Living Theposterclub CDC - Japan mm

¤ Jag skickar inte separat vinnarmail. Får du inte Traderas vinnarmail kolla din spam mapp, om inte där kontakta mig.
¤ Betalning senast 3 dagar efter auktionens slut.
¤ Skickar varor med billigaste frakt och debiterar endast porto/ fraktkostnad, tar inte betalt för packning el. dylikt om inget annat anges i annonsen. Samfrakta köp inom tre dagar.
¤ Jag svarar gärna på frågor och ev. skickar mer bilder.

Objektsnr 628949362

Visningar 73

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 10 apr 20:41

Väggdekor 3D Wall Relief av Leise D. Abrahamson Ny

Slutpris

|

39 kr

Auktionen är avslutad

SuperBarrio vann auktionen

Jujunin

Malmö, Sverige

5.0

Jujunin

Verifierad

Toppsäljare

2 319 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?