Beskrivning

Väggmonterade ljudabsorbenter 12-pack * 30x26x0,9 cm Hexagon väggabsorbent
Nya i förpackning. Har flera.

Info från tillverkaren:

Praktisk och vacker: Densiteten är upp till 220 kg/m³. Ju högre densitet, desto bättre ljudisolering och brusreduceringseffekt. Tjockleken är bara 0,9 cm, vilket inte tar upp något utrymme alls. Den unika sexkantiga designen gör att varje del passar perfekt till varandra. Du kan också klippa den själv eller kollagera med andra former.

Enkel montering: Självhäftande på hela baksidan, utan ytterligare verktyg, för att enkelt riva av skyddsfilmen. Den ultratunna tjockleken på det självhäftande skiktet gör att produkten, det självhäftande skiktet och väggen kan fästas ordentligt så att du inte behöver oroa dig för att panelens kant ska lyftas eller att panelerna faller av från väggen. Den kan säkert installeras på vilken yta du vill ha.

100 % tillförlitliga hushållsprodukter: Den är tillverkad av giftfritt och ofarligt återvinningsbart polyesterfibermaterial som är säkert för barn, husdjur och vuxna att andas och röra vid.

Multifunktionell: Förutom brusreducering, ljudisolering för att förbättra ljudkvaliteten. Kuchoow ljudisoleringsvägg använder en laminerad teknik som har god stöttålighet, kollisions-, halk- och reptålighet. Den kan också användas som bakgrundsvägg för foton eller anteckningar för att förhindra att stift skadar väggen.

Flera scenapplikationer: Inspelningsstudior, hemmabio, konferensrum, kontor, musikrum, klassrum, hotell, bandrum och andra rum som kräver akustisk behandling, akustiska paneler kan ge dig utmärkta akustiska effekter.

Objektnr 631759294

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 20 maj 17:00

NYA Väggmonterade ljudabsorbenter 12-pack * 30x26x0,9 cm Hexagon väggabsorbent

Såld för

179 kr
Annonsen är avslutad

Barabar

Åryd, Sverige

5.0

Barabar

Företag

Toppsäljare

129 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?