Beskrivning

  • ?Massagepistol? Trådlösa handmassagepistol använder slagverksterapi för att lindra ömma muskler och påskynda regenereringen. Detta hjälper effektivt till att slappna av dina stela muskler, minska knutar, öka blodcirkulationen eller förhindra DOMS för att öka din flexibilitet och förlänga din rörelsefrihet.
  • ?22 intensitetsnivåer och 8 massagehuvuden?Denna muskelmeleringspistol har 8 utbytbara massagehuvuden och ger 1200–3200 slag per minut med justerbar 22 intensitet, upp till 12 mm amplitud och 20 kilos slagkraft. Allt detta gör att du kan justera hastigheten och använda ett annat huvud för att få en avkopplande massageupplevelse eller effektiv terapi från nacke till nedre ryggen till fötterna.
  • ?Supertyst och bärbar och lätt?Kraftfull borstlös 7,5 V motor med högt vridmoment och brusreduceringsteknik. Massagepistolen går mycket tyst under 40 dB. Produkten väger 700 gram och är därför lättare än de flesta andra artiklar på marknaden. Du kan använda denna kraftfulla men öronvänliga massageapparat hemma, på gymmet eller på kontoret utan att störa andra. Denna djupmassagepistol är bärbar och praktisk.
  • ?Lång batteritid och enkel användning?: Denna trådlösa massageapparat är utrustad med ett uppladdningsbart litiumbatteri på 2500 mAh och erbjuder en driftstid på 6 timmar per en laddning. Med den lättlästa LCD-pekskärmen kan du slå på och av med en hand och justera massageintensiteten under appliceringen. Detta självmassageverktyg är idealiskt för idrottare, tränare, terapeuter, för uppvärmning eller för daglig hälsovård.
  • ?Det här får du?: 1 x massagepistol, 8 x massagehuvuden, 1 x USB-strömförsörjning, 1 x bruksanvisning. Denna användarvänliga massagepistol erbjuder en professionell, avkopplande massageupplevelse. Det är en idealisk gåva för alla familjemedlemmar, föräldrar och vänner.

Objektsnr 628204651

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 30 mar 09:17

Massagepistol med många tillbehör ordpris 499kr

Utropspris

|0 Bud

249 kr

Auktionen avslutades utan bud

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?