Beskrivning

Letar du efter en pålitlig och praktisk lösning för att nå de irriterande kliområdena på din rygg? Vår utdragbara ryggkliare är din räddning! Med en imponerande längd på 51 cm kan den enkelt nå områden som annars är svåra att komma åt.

Egenskaper:

Justerbar Längd: Denna ryggkliare kan utökas till hela 51 cm, vilket ger dig möjlighet att nå även de mest otillgängliga områdena på din rygg.

Hållbara Material: Tillverkad av högkvalitativ metall och plast, är vår ryggkliare både robust och hållbar, vilket garanterar långvarig användning.

Assorterade Färger: Finns i fyra olika färger som skickas slumpvis beroende på lagerstatus, vilket ger en element av överraskning och variation till din beställning.

Denna utdragbara ryggkliare är inte bara en praktisk hjälp för egenanvändning, den är även en utmärkt presentidé för vänner och familj som uppskattar både komfort och användbarhet.

För att ta din välbefinnande till nästa nivå, beställ vår utdragbara ryggkliare idag och säkerställ att du alltid har ett pålitligt hjälpmedel nära till hands när kliandet blir olidligt. Gör din beställning nu och upplev den omedelbara lättnaden!

Ångerrätt
Man har alltid 14 dagars ångerrätt hos oss
Hur gör man? Skicka över ett meddelande till oss så löser vi de.
Returfrakten får köparen stå för vid hävt köp/ångerrätt.

Objektsnr 631511752

Visningar 7

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 16:08

Utdragbar Ryggkliare - Perfekt för Otillgängliga Kliområden! 51 cm

Pris

55 kr

Things4you1

Boliden, Sverige

4.9

Things4you1

Företag

Toppsäljare

277 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?