Beskrivning

Den elektroniska Boston Tech WE-116 elektroniska kudden är designad med en stor flexibel 29x69cm som anpassar sig till alla delar av kroppen, såsom rygg, axlar, ben och mage, designad för att effektivt behandla värk och smärta i kroppen.

Den elektroniska Boston Tech WE-116 elektroniska kudden har tre uppvärmningslägen som underlättar valet av lämplig temperatur som är avgörande för din avlastning och komfort. Terapibehandling, smärtlindring och trötthet förutom förbättrad blodcirkulation. 230 cm förlängningssladd minskar begränsningar och underlättar fri användning.

Boston Tech WE-116 Electronic Pad använder högkvalitativa material, mjuka vid beröring och har en långvarig värmebesparande prestanda. Den har också en justerbar kardborreband... När kabelgränssnittet har tagits bort är filten 100 % tvättbar vilket gör den superlätt att underhålla.

Den elektroniska Boston Tech WE-116 elektroniska kudden är internationellt certifierad av CE, GS och Oeko-Tex 100, som förutom att ge köpsäkerhet garanterar dess funktion. Dessutom har filten en säkerhetsfunktion som automatiskt stängs av efter 1 timme och 30 minuter. Den ger dig sinnesfrid i användning och livslängd, och den har även ett lager av PVC-isolering på värmekabeln.

Objektnr 632592119

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 08:34

Boston Tech mag/ryggvärmare ordpris 449kr

Såld för

249 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?