Beskrivning

Hej,

Ni budar på en helt ny oanvänd väteflaska som kan göra ert vatten till Molykulärt vätevatten som skall ha flera positiva hälsoeffekter. Detta är dock en enklare/billigare variant från Kina! Jag skulle säga att den här är en inkörsport till väte vatten världen, finns betydligt dyrare och bättre kvalité ute på marknaden. Jag kan tyvärr varken säga JA eller NEJ till om generatorn har SPE & PEM Platinum Plated Titanium plattor. Vet heller inte vilken styrka den kan generera PPB (parts per billion).

Jag packar varsamt och skickar som spårbart försändelse
Lycka till med budgivningen!
Psss! Glöm inte titta in mina övriga annonser! :)

Lite kuriosa vad vätevatten sägs kunna göra för er hälsa;

VANLIGA FRÅGOR OM HYDROGENTERAPI

Är vätevatten bra för mig att dricka?
Idag har forskning visat fördelarna med att molekylärt väte har en vida spridning, fungerar som en kraftfull antioxidant, stödjer kognitiv hälsa och atletisk prestanda, främjar hälsosam metabolism och hjälper till att aktivera kroppens naturliga avgiftningssystem.

Vad är vätevatten?
Väte vatten eller väterikt vatten (även kallad väteberikad vatten) betyder helt enkelt normalt vatten (H 2O) som innehåller upplöst vätgas. Till exempel, är det kolsyrade vatten och drycker (soda pop), som innehåller lösta koldioxidgasen (CO 2 ), eller syre vatten, som innehåller löst syrgas (O 2 ). På liknande sätt kan du ha vatten som innehåller upplöst vätgas. Du kan skapa vätevatten genom att ta en behållare med vätgas (precis som heliumtankar som används för att fylla ballonger eller tankar med syregas som används på sjukhus) och bubbla den i ett glas vatten. Det finns också många andra metoder att göra vätevatten, men det kan hjälpa dig att bättre förstå vad vätevatten är. Det är helt enkelt vatten som innehåller upplöst vätgas.

Är vätgas inte explosivt?
Ja, det är väldigt explosivt. Väte är den mest energi täta molekylen i massa. Men när gasen är upplöst i vatten är den inte explosiv alls, precis som om du blandade krut i vatten skulle den inte heller vara explosiv. Även när det är i luften är det bara brandfarligt över en volymkoncentration på 4,6 volym.

Hur mycket vätevatten ska jag dricka för att få hälsofördelar?
Djur- och human studier ges allmänhet omkring 0,5 till 1,6 mg eller fler av H 2 per dag , och dessa doser visar statistiskt signifikanta fördelar. Så, om ditt vatten har en koncentration av 1 mg / L (motsvarande 1 ppm, miljondelar), därefter två liter ger dig 2 mg H 2 . Även om den effektiva koncentrationen för vissa människor och vissa sjukdomar kan vara lägre och / eller högre, är dessa doser helt enkelt vad som har visat sig ha fördelar.

Får jag större hälsofördelar om jag dricker mera vätevatten?
Kanske kanske inte…. det finns uppenbarligen ett minimikrav som krävs för att erbjuda hälsofördelar, som kan variera från person till person beroende på metabolismen (ämnesomsättningen).

Det är viktigt att du inte kan få för mycket väte, eftersom det inte byggs upp i ditt system. - Du andas bara ut det. I många fall finns det en tydlig dos beroende effekt, vilket betyder att ju mer väte desto bättre eller större effekt. Det finns också många anekdotiska rapporter som antyder att konsumtion av mer väte kan ge ännu fler fördelar.

Finns det biverkningar av att dricka vätevatten??
?Hos vissa personer rapporteras emellertid att väte kan leda till lös avföring, och i sällsynta fall med diabetiker, hypoglykemi, vilket kontrolleras genom att minska nivån av insulin som administreras.

Behöver alla människor dricka vätevatten?
Svaret blir både ja och nej, om du mår bra i din kropp och är i balans behöver du inte dricka vätevatten om du har koll på dina blodvärden.

Är det bra för mina njurar att dricka vätevatten?
Svar ja, Vasopressin (Vasopressin reglerar toniciteten i kroppsvätskorär) en av orsakerna, och att dricka stora mängder vatten visar en effekt av att undertrycka en ökning av cyster. Å andra sidan är det känt att vätevatten minskar oxidativ stress och har en god effekt på njurskador.?

Påverkar vätevatten min hud?
Vätevatten visade sig främja kollagensyntes av typ1 och minska förstörelsen av keratinceller, samt hjälpte till att minska rynkbildningen.

Dessa fördelar kan uppnås utan biverkningar, användning av vätevatten kan därför vara en säker och effektiv att bromsa i ditt föråldrade av din hud.a

Om jag varit sjuk i Covid-19 kan jag få hjälp med betydande hälsoeffekter av hydrogenterapi?
Hydrogenterapi är en effektiv och ny lovande behandlingsform av multipel organdysfunktionssyndrom (MODS) som framkallas av influensa och andra virusinfektionssjukdomar.

Objektsnr 628188938

Visningar 146

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 22:02

Väteflaska Hydrogen Water Bottle NY!

Slutpris

|

180 kr

Auktionen är avslutad

pjlinde vann auktionen

MetalKain

Gällivare, Sverige

5.0

MetalKain

Verifierad

Toppsäljare

147 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?