Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Gutrippaz utgör Kruleboyzs slemmiga hjärta. Dessa hopar av spjutsvingande grönskinn är kända för sin ondskefulla kunnighet och den ondskefulla nöjen de finner i att lägga ner fienden med sina onda, förgiftade vapen.

Denna box är det perfekta sättet att starta din samling av Orruk Warclans. Inuti hittar du tre Gutrippaz i plast med distinkta poser, färgerna du behöver för att förbereda dem för strid och en pensel för att komma igång. Dessa modeller är push-fit, kräver bara klippare för att montera - inget lim, ingen röra.

De sex färgerna levereras i 12 ml behållare och inkluderar de nödvändiga färgerna som behövs för att måla din Gutrippaz och en teknisk färg för att skapa strukturerade baser:

1x Orrukmeat
1x Leadbelcher
1x Steel Legion Drab
1x Mephiston Red
1x Stirland Mud
1x Agrax Earthshade

Du hittar också en Citadel Starter Brush / pensel som medföljer för att du snabbt ska kunna måla.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 537999511

Visningar 845

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Orruk Warclans Gutrippaz Paints set Warhammer Age of Sigmar

Pris

269 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?