Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Först var det det ödmjuka Citadel Painting Handle – detta enkla verktyg var en skenande hit, vilket gjorde det enkelt att måla din modell och äta en baconsmörgås utan att förstöra din finish. Sedan fick de större, spirade armar för att underlätta monteringen och blev till och med röda så att man kunde se speciella modeller när man satsade målning. Denna uppdaterade Citadel Colour: Painting Handle är den största förbättringen av det revolutionerande verktyget sedan starten. Vårt designteam har behållit allt som gjorde originalet fantastiskt, samtidigt som vi utvecklat designen baserat på svårvunna erfarenheter.

Genom att ta bort mycket av bulken i det fjäderbelastade övre spännet är det lättare än någonsin att nå runt – och under – dina modeller. Greppet är mer ergonomiskt och sitter bekvämt i handflatan för trötthetsfria maratonmålningssessioner. Den omgjorda formen på basen förbättrar balansen och fördelningen av vikten, vilket gör att vi kan göra den ännu högre samtidigt som den minskar oavsiktliga nedslag.

Målarhandtaget rymmer 25 mm, 28 mm, 32 mm och 40 mm baser.

Om du älskar att använda dina målarhandtag kommer du att älska dessa ännu mer.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 543647303

Visningar 1 252

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Citadel Painting handle Målarhandtag Warhammer Miniatyrer

Pris

79 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 038 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?