Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Treebeard är störst av den antika rasen Ents och är oerhört gammal och har potentiellt strövat runt i Midgårds skogar från världens gryning. Sedan förlusten av Entwives har Treebeard inte brytt sig mycket om vad som händer utanför Fangornskogen, istället för att sköta sig själv om att sköta dem under hans vård. Skulle ett hot komma till Fangorn kommer Treebeard utan tvekan att släppa lös sin vrede mot den.

Meriadoc Brandybuck, en hobbit som ofta bara kallas Merry, är en känd bråkmakare och praktisk joker. Mer än en gång har han varit ansvarig för att tända Gandalfs fyrverkerier, till stor förtret för den grå trollkarlen. Men Merry är redo att hjälpa Frodo i hans strävan och ger sig ut från Shire till ett liv i äventyr och upptäckter som kommer att förändra honom för alltid.

Peregrin Took, eller Pippin för de som känner honom, är en bekymmerslös hobbit som är nöjd med sitt liv av bus tillsammans med sin bästa vän, Merry. Men när Pippin anmäler sig frivilligt för att vara en del av Fellowship of The Ring, har han liten aning om farorna som ligger framför honom – och det faktum att han måste lämna den andra frukosten bakom sig i The Shire.

Treebeard är en naturlig ledare för Fangorns armélista, både när det gäller berättelsen om Midgård och hans nästan ostoppbara kraft på slagfältet. Han kan bära Merry och Pippin till strid, som han gjorde när han ledde The Last March of the Ents, och satsen innehåller möjligheten att inkludera båda hobbitarna ovanpå hans axelgrenar. Merry och Pippin finns också med i setet som modeller till fots i sin egen rätt – de är faktiskt lite längre än normalt, eftersom de nyligen har insupat Ent-draught, vilket har gett dem en förtrollad tillväxtspurt!

Detta kit består av 63 plastkomponenter med vilka du kan montera 1x Treebeard (som kan monteras med eller utan "monterade" versioner av Merry and Pippin), 1x Meriadoc Brandybuck till fots och 1x Peregrin Took till fots. Den levereras med 1 x Citadel 60 mm rund bas och 2 x Citadel 25 mm rund bas.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 563606972

Visningar 733

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Treebeard Mighty Ent Middle Earth Strategy Battle Game Lord of the Rings

Pris

539 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 980 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?