Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Erfarna befälhavare för Hearthguard med uppgift att leda framifrån, Einhyr Champions bär modifierad exo-rustning utrustad med massförare. Kombinerat med deras formidabla närliggande vapen och skrymmande RAM-sköldar, förvandlar denna enorma krigsdräkt dem till levande slagvädurar vars accelererade laddning slår tillräckligt hårt för att slå rent genom pansarportar till fästningen.

Detta kit bygger en Einhyr-mästare, en tungt bepansrad ledare för Leagues of Votann. Klädd i skrymmande exo-pansar med en runetsad RAM-sköld monterad på ena armen, kliver denna okuvliga avantgarde fram ostraffat och leder laddningen med krossande massa medan han avfyrar explosiva granat från deras Autoch-mönster combi-bolter. Satsen innehåller ett urval av två närstridsvapen för att förstöra fiender i närstrid – en krossande masshammare eller finsmidd darkstar-yxa – samt två olika vapendesigner för att representera antingen ett teleportvapen eller ett defensivt vävfältsvamp. Du hittar också två huvudalternativ och ett urval av två sköldplattor, för att ytterligare anpassa din Champion.

Detta kit består av 22 plastkomponenter och levereras med 1 x Citadel 40 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 567872359

Visningar 728

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Einhyr Champion Leagues of Votann – Warhammer 40 000 Uthar

Pris

259 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 042 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?