Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Hammerstrike utmärker sig på att utrota fiender från skyttegravs- och bunkernätverk. Den sveper lågt över slagfältet och använder brännande smältsprängningar och raketsalvor för att spräcka fiendens försvarslinjer på vid gavel.

En Storm Speeder Hammerstrike bär vapen som är utformade för att borra igenom tjocka rustningar och förstöra bunkrar. Ta den här Storm Speeder-varianten om du sannolikt kommer att möta en ingravd fiende med massor av befästningar att ta itu med.

Detta kit innehåller 94 komponenter som kan användas för att bygga en Storm Speeder Hammerstrike beväpnad med en hammerstrike missil launcher, två krakstorm granat launchers och en melta jagare. Vapenplattformen kan byggas för att röra sig – skrämma dina motståndare genom att ha ditt tyngsta vapen riktat mot deras enheter!

Detta kit kan istället bygga Storm Speeder Hailstrike eller Storm Speeder Thunderstrike. Den levereras med en Citadel 90 mm rund bas och en flygande stam.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 571220927

Visningar 648

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Storm Speeder Warhammer 40 000 Hammerstrike Hailstrike Thunderstrike

Pris

489 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 022 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?